Δουλειά και άμεσες λύσεις απαιτούνται για να μπορέσει η Πάτρα να προλάβει τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες και τον χρόνο που τρέχει. 

Το σύνθημα έχει δοθεί από τον ίδιο τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και ήδη στην Οργανωτική Επιτροπή τρέχουν για να προλάβουν καταστάσεις, σηκώνοντας τα μανίκια. Οι παραιτήσεις μελών της Οργανωτικής Επιτροπής πρόκειται να αντικατασταθούν με νέα πρόσωπα που γνωρίζουν το αντικείμενο και άλλα που έχουν να κάνουν με την... κομματική εμπιστοσύνη της νέας πολιτικής εξουσίας, προφανώς για να ελέγξουν καταστάσεις. 

Πάντως, η σύνθεση της νέας Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, σύμφωνα με απόφαση του κ. Αυγενάκη, έχει ως νέα πρόσωπα, πέρα από τον πρόεδρο της Νίκο Παπαδημάτο, αντιπρόεδρο τον Θόδωρο Δούρο, γραμματέα τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Ρόδη και μέλη της τον εφοριακό Αθανάσιο Κούστα, τον ιατρό Ανδρέα Μαζαράκη, τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Ζησιμάτο, τον δρ. πολιτικό μηχανικό Αριστείδη Ασημακόπουλο, τον επιχειρηματία Κώστα Πιστιόλα, τον διεθνή διαιτητή του πόλο Μιχάλη Κουρέτα, τον εκπρόσωπο του δήμου Τάκη Πετρόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη, Κωνσταντίνο Καρπέτα, το μέλος της ολυμπιακής επιτροπής Γιώργο Καραμπέτσο και τον project manager της διοργάνωσης Ηλία Δαλαϊνα.