Ο 27χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο Χανίων για να απολογηθεί, καθώς την περασμένη Τετάρτη όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα είχε ζητήσει και είχε πάρει 48ωρη προθεσμία. Ο δικηγόρος που τον είχε αναλάβει παραιτήθηκε και το δικαστήριο του όρισε νέο συνήγορο.

Μέσα στην ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει και μια πρώτη δημόσια αντίδραση από την οικογένεια του 27χρονου που έχει ομολογήσει το φόνο της Suzanne Eaton. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένειά του θα ζητήσει συγγνώμη από εκείνη της Αμερικανίδας βιολόγου και θα ζητήσει μια δίκαιη δίκη για τον 27χρονο.

Το νέο video από τη σπηλιά

Όλα αυτά ενώ έρχεται στο φως ένα νέο ανατριχιαστικό video από τις επισκέψεις του 27χρονου στη σπηλιά στο Κολυμπάρι Χανίων, όπου τη μοιραία μέρα εγκατέλειψε το άψυχο κορμί της 60χρονης βιολόγου.

Κι άλλα video από το σπήλαιο, όταν το είχε επισκεφτεί παλιότερα ο 27χρονος, είχαν δει το φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη του Παρασκάκη. Το νέο video φέρνει στο φως το zarpanews.gr και είχε ανέβει στο κανάλι του 27χρονου στο YouTube το 2016, φαίνεται ο Παρασκάκης να βρίσκει κόκκαλα, για τα οποία λέει πως δεν αποκλείεται να είναι ανθρώπινα!

Τα συγκεκριμένα τούνελ κατασκευάστηκαν κατά τη διάρκεια της Κατοχής και χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς σαν πολυβολεία για να ελέγχουν την περιοχή του Μάλεμε.

Την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες πως ο 27χρονος είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες στο παρελθόν και πως είχε συλληφθεί πριν από σχεδόν έναν χρόνο για εμπρησμό, έρχονται στο φως και νέα στοιχεία για το πως οι αρχές κατέληξαν πως αυτός είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τη Suzanne Eaton. Suzanne Eaton

Τον 27χρονο πρόδωσαν οι κινήσεις του αμέσως μετά το έγκλημα και κυρίως το… αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο του Alpha, όταν ο Παρασκάκης προσήχθη ως ύποπτος στην ασφάλεια Χανίων, το μόνο στοιχείο που είχαν στα χέρια τους οι αρχές ήταν οι εικόνες με το αυτοκίνητό του να περνά από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η Suzanne Eaton.

Αρχικά εκείνος αρνήθηκε τα πάντα αλλά όταν οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητό του, βεβαιώθηκαν ότι είχαν στα χέρια τους τον δράστη της άγριας δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου.
Το αυτοκίνητο του 27χρονου ήταν, εξωτερικά, βρώμικο αλλά το πορτ μπαγκάζ του (σ.σ. όπου έβαλε την άτυχη Suzanne Eaton αφού τη χτύπησε για να τη μεταφέρει στη σπηλιά) ήταν… πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και είχε έντονη τη μυρωδιά της χλωρίνης.

Από τις έρευνες προκύπτει επίσης ότι μετά τη δολοφονία της Suzanne Eaton, πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε! Όμως στο παπούτσι του, όπως προέκυψε από τους ελέγχους στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα, υπήρχε ακόμη αίμα της άτυχης 60χρονης.


Η προφητική εξερεύνηση του 27χρονου στη σπηλιά που πέταξε την Αμερικανίδα Βιολόγο


Είχε συλληφθεί για εμπρησμό ο 27χρονος

Πηγή : Newsit.gr