Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αναγνωρίζονται σήμερα φίλοι Κριοί οι προσπάθειες που καταβάλλατε στην δουλειά και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, οι πλανητικές όψεις της ημέρας ευνοούν τα οικονομικά σας και τις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε με συναδέλφους και προσφιλή άτομα. Ίσως γίνετε περισσότερο ανυπόμονοι και δυναμικοί, έχοντας στο μυαλό σας συγκεκριμένους στόχους, μπορεί να σας κουράσουν οι υποχρεώσεις και τα πρέπει, είναι όμως απαραίτητα για να ελιχθείτε στον δρόμο της επιτυχίας και της χαράς.

Ταύρος

Μήπως βγαίνετε συνέχεια από τους ρυθμούς σας αγαπητοί Ταύροι, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε σήμερα έντονη κούραση και ενοχλητική κόπωση; Η μέρα τονώνει την εσωτερική παρορμητικότητα και την αισιοδοξία σας, δέχεστε την συμπάθεια και την εκτίμηση των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων, λέτε αντίο στην μοναξιά οι αδέσμευτοι φίλοι με την εμφάνιση ενός τρυφερού φλερτ, αναθερμαίνετε τον έρωτα στον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι, αποφεύγοντας τις ίδιες εικόνες και παραστάσεις.

Δίδυμοι

Ακόμα και εάν η ψυχολογία σας είναι κάπως βαριά σήμερα φίλοι Δίδυμοι, θα υπάρξουν δυνατότητες να αλλάξετε το μουντό κλίμα, αρκεί να έχετε καλή διάθεση και έμπνευση σε ιδέες, για να απογειώσετε τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες. Είναι πολύ πιθανόν να ριζώσει κάτι μόνιμα στην ζωή σας για τα καλά, ίσως είναι μια σοβαρή πρόταση από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Βρείτε τα με κάποιο πρόσωπο ή με κάποια αρνητική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην επαγγελματική ή κοινωνική σας καθημερινότητα αγαπητοί Καρκίνοι, η μέρα πολλαπλασιάζει τις ευθύνες και τα καθήκοντά σας για καλό σκοπό. Γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται να κάνετε προσεκτικές, δραστικές αλλά και χαλαρές κινήσεις για να επιτύχετε τους στόχους και τα συναισθηματικά σας όνειρα με το ταίρι που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, αγνοώντας παγίδες και προκλήσεις.

Λέων

Η φυσική σας κατάσταση, τα εσωτερικά θέματα με τον εαυτό σας και η διάθεσή σας σε ότι αφορά τα εργασιακά ζητήματα που σας απασχολούν και τις προσωπικές σας υποχρεώσεις, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα φίλοι Λέοντες. Εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα για να αφεθείτε στην περιπέτεια και το ρίσκο, διαθέτοντας τόλμη και θάρρος για να ικανοποιήσετε τις αισθησιακές σας επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Παρθένος

Ίσως η σημερινή μέρα αγαπητοί Παρθένοι να αποτελεί μια όαση στα προβλήματα και τα μπερδέματα που αντιμετωπίζετε στις επαγγελματικές συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σας επαφές, είτε γιατί επηρεάζεστε θετικά από τις πλανητικές συγκυρίες, είτε γιατί έχετε διαισθανθεί πλέον, πως με την υπομονετική σας στάση κερδίζετε πολλά περισσότερα από ότι με το πείσμα και την επιμονή σας. Ζεστασιά και τρυφερότητα σας περιμένουν από το ταίρι σας, απελευθερώστε την καρδιά σας από το άγχος και τα διλήμματα.

Ζυγός

Οργανωθείτε φίλοι Ζυγοί και πάρτε έξυπνες αποφάσεις στην δουλειά και τις προσωπικές σας σχέσεις, εκμεταλλευτείτε τις ευχάριστες ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά σας για μια εξέλιξη που περιμένετε, μην αφήνετε τις συναισθηματικές ευκαιρίες οι αδέσμευτοι να περνούν ανεκμετάλλευτες. Δείξτε συγκαταβατική, τρυφερή και δοτική διάθεση στο ταίρι που συντροφεύει τα όνειρά σας, επαναφέρατε την ισορροπία και την γαλήνη στη σχέση σας.

Σκορπιός

Βελτιώνονται σήμερα οι πάσης φύσεως σχέσεις σας αγαπητοί Σκορπιοί. Οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας σας αναγκάζουν να ξανασκεφτείτε με χαλαρότητα και περίσκεψη ένα σημαντικό θέμα που πιστέψατε πως είχε τελειώσει. Όσο περνούν οι ώρες, τόσο η αγωνία και το άγχος σας μεγαλώνουν για τη συνάντηση με τον ερωτικό σύντροφο, απολαύστε τις στιγμές, παραδοθείτε στην αγάπη.

Τοξότης

Εντείνετε σήμερα τις προσπάθειές σας για να κατακτήσετε την επιτυχία και την χαρά φίλοι Τοξότες, από τις επαγγελματικές συμμαχίες και συμφωνίες που προσδοκάτε να γίνουν. Εξωτερικεύστε τα όνειρα και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες στα κοντινά σας πρόσωπα δίχως να φοβάστε την απόρριψη, ξεπεράστε με πρακτικότητα και εξυπνάδα τα τυχόν εμπόδια και τις αναβολές, σκορπίστε στους φίλους και στο ταίρι σας χαμόγελα αισιοδοξίας και ζωντάνιας, εισπράξτε την αποδοχή και την εκτίμηση των γύρω σας.

Αιγόκερως

Σπάστε το φράγμα των παρεξηγήσεων και των εντάσεων σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, γεμίστε τις δημιουργικές σας μπαταρίες με ενέργεια και αποδοτικότητα και κυνηγήστε τις επιδιώξεις και τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Η μέρα σας καλεί να είσαστε ειλικρινείς με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και το ταίρι σας, να μην κλέβετε στιγμές πάθους, αλλά να δημιουργήσετε τρυφερή και θερμή ατμόσφαιρα, με την φλογερή σας λίμπιντο.

Υδροχόος

Αποκτήστε μια ειλικρινή και ζεστή σχέση πρωτίστως με τον εαυτό σας φίλοι Υδροχόοι σήμερα, οι σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σήμερα στην δουλειά σας, σε μια προσωπική συνάντηση, σε μια συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο, διέπονται από ευχάριστες εξελίξεις που θα φέρουν αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Τολμήστε άφοβα να κάνετε πραγματικότητα ένα οποιοδήποτε ασυνήθιστο όνειρό σας, τίποτα δεν σας εμποδίζει να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας.

Ιχθύς

Ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι για καλό σκοπό, ή μια κοντινή φυγή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, βρίσκονται σήμερα στα ενδιαφέροντα και τις προτεραιότητές σας αγαπητοί Ιχθύες. Ένας νέος, ευχάριστος συνεργάτης ίσως απασχολήσει εποικοδομητικά τον χρόνο σας, μην πιέζετε τα γεγονότα και τις εξελίξεις, μην παίρνετε καθοριστικές αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και αφεθείτε στην ζεστή φροντίδα του δεσμού σας, στις δοτικές και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι που αγαπάτε.

Πηγή: loveletters.gr