To 4ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας, ολοκληρώνεται με μια ξενάγηση στα έργα που δημιουργήθηκαν!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "H Art in Progress σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά να αποχαιρετίσουμε το 4ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας │ ArtWalk 4 με μία ξεχωριστή ξενάγηση στην πόλη!

Οι 10 νέες τοιχογραφίες του φετινού, 4ου κατά σειρά φεστιβάλ- με διαφορετικές προσεγγίσεις και τεχνικές η κάθε μία- φωτίζουν ήδη τον ιστό της πόλης και η υπαίθρια γκαλερί street art της Πάτρας μεγαλώνει και γίνεται σημείο αναφοράς εντός και εκτός Ελλάδας!

Θα γνωριστούμε μεταξύ μας και όλοι μαζί θα ξαναδούμε την πόλη μας με διαφορετικά μάτια!

Θα ξαφνιαστούμε με έργα τέχνης “κρυμμένα” στον αστικό ιστό, θα επικοινωνήσουμε, μέσα από τα μοναδικά τους έργα, με τους διεθνούς φήμης καλλιτέχνες που είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε και φέτος στην Πάτρα, τέλος, θα ανταλλάξουμε σκέψεις για την δράσης μας ως ενεργό κύτταρο της κοινωνίας των πολιτών που θέλησε να αλλάξει την πόλη και κατάφερε να κάνει τους πολίτες να έχουν το κεφάλι ψηλά!

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 18.00 μ.μ., δίνουμε ραντεβού με όλους τους συμπολίτες μας, ώστε να ξεκινήσουμε την μεγάλη μας περιπατητική διαδρομή στα σημεία της πόλης όπου δημιουργήθηκαν οι φετινές και όχι μόνο τοιχογραφίες (murals).

Θα ξεκινήσουμε τη βόλτα μας από την Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Γοργοποτάμου (parking LIDL). Στη συνέχεια, θα περιηγηθούμε στις τοιχογραφίες της περιοχής, κατευθυνόμενοι προς το κέντρο της πόλης, όπου θα επιβιβαστούμε στο τρένο με προορισμό την Αγυιά. Μετά, θα ξεναγηθούμε σε παλιές και νέες τοιχογραφίες, στη διαδρομή μας από την Αγυιά στην Κορίνθου 161, στο ύψος της Βαλτετσίου όπου βρίσκεται και η τελευταία και γεμάτη εκπλήξεις «στάση» αυτής της πρωτότυπης ξενάγησης.


Αφετηρία: 18.00 συναντιόμαστε στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Γοργοποτάμου (parking LIDL),

Ενδιάμεσοι σταθμοί όπου μπορείτε να μας συναντήσετε είναι:

19.00 θα μας βρείτε στην Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου 26.
20.00 κάνουμε στάση στην οδό Στρυμόνος 6.
21.00 στην οδό Κορίνθου 161 (στο ύψος της Βαλτετσίου) η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί με δροσερές εκπλήξεις.

Μην χάσετε αυτή την μοναδική ξενάγηση!

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τo ArtWalk 4 τελεί υπό την συνδιοργάνωση: της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια των ελληνικών εταιριών μεγάλων χορηγών μας: την εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων Χρυσανθόπουλος Α.Ε. και  την βιομηχανία χρωμάτων VECHRO και την θερμή βοήθεια του χορηγού οπτικοακουστικών μέσων: την εταιρία Μediamarkt".