Ξεχωριστή θέση στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας θα έχει το Beach Soccer, με την εθνική ομάδα να ρίχνεται στη μάχη της άμμου. 

Δύο στελέχη της ομάδας αυτής προχώρησαν σε δηλώσεις στην σελίδα των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στο facebook. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Παπασταθόπουλος τόνισε τα εξής: «Δεύτερη φορά συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση «Μεσογειακοί Αγώνες».

O ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος που οι Μεσογειακοί Αγώνες γίνονται στην όμορφη Πάτρα. Ευχαριστώ Πάτρα που δίνεις την ευκαιρία στη χώρα μας, στον πολιτισμό μας αλλά και σε εμάς τους αθλητές με τέτοιες διοργανώσεις να ερχόμαστε πιο κοντά σε ότι ονειρευόμαστε.

Αγκαλιάζεις τον κόσμο και δίνεις την ευκαιρία στο λαό μας να απολαύσει και να δει από κοντά τα αθλήματα της θάλασσας. Δεν αναφέρομαι μόνο στο beach soccer, την μεγάλη μου αγάπη, αλλά και σε όλα αυτά τα αθλήματα που φιλοξενείς και υποστηρίζεις με αυτή την διοργάνωση.Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές: Καλή επιτυχία. Ελπίζω αυτές οι ημέρες να μείνουν αξέχαστες για όλους εμάς αλλά και για όλους εσάς! Πάμε Πάτρα!". 

Δήλωση έκανε και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας Δημήτρης Νικολάου τονίζοντας τα εξής: «Καλή Επιτυχία στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες και μακάρι η Ελλάδα να θριαμβεύσει σε όλα τα αθλήματα! Πάμε Πάτρα!».