Οι "Cure" είναι ένα συγκρότημα που έχει μεγαλώσει τουλάχιστον τρεις γενιές και η μουσική του έχει χαράξει νέους δρόμους, διαμορφώνοντας θα έλεγε κανείς την σύγχρονη σκηνή και ανοίγοντας μονοπάτια για δεκάδες είδη της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Ένα συγκρότημα που τα τραγούδια του από το "Boys don't Cry" έως και το "Friday I'm in Love" και τόσο ακόμα έχουν αγαπηθεί σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης, μία μπάντα ιδιαίτερη που έχουν ως πρότυπο τους δεκάδες μουσικά συγκροτήματα που κατά καιρούς έχουν βγει στο προσκήνιο.

Ήταν επόμενο στη συναυλία τους που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, στην πλατεία Νερού, στο Φάληρο, στο πλαίσιο του "Ejekt Festival" να βρεθούν φίλοι της μουσικής τους από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ήταν επόμενο ανάμεσα τους να δούμε και αρκετούς Πατρινούς που έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια τους τα οποία συνεχίζουν να γράφουν ακόμα και τώρα την δική τους ιστορία. 

Αρκετοί Πατρινοί λοιπόν ανέβηκαν στην Αθήνα για να απολαύσουν τους "Cure" και ανάμεσα τους είδαμε τον Θανάση Τσέρη, τον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, τον Κωνσταντίνο Φλαμή και άλλους. Το να δει από κοντά τους "Cure" και να τους απολαύσεις στη μουσική σκηνή live είναι από μόνο του μία εμπειρία ζωής. 

(Oι δύο πάνω φωτογραφίες του εξωφύλλου είναι από την επίσημη σελίδα των "Cure" στο Instagram και οι κάτω είναι από τον Θανάση Τσέρη στο facobook).