Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν ήρθαν πάρα πολύ κοντά στο φετινό Survivor και ανέπτυξαν μια σχέση που πολλοί θέλησαν να μετατραπεί σε ειδύλλιο. Η ίδια λίγο καιρό μετά αποκάλυψε τι της είπε ο Τούρκος παίκτης τη βραδιά του τελικού!

Η φετινή νικήτρια του Survivor παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κόσμο και αν της μιλάει στο δρόμο, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι πλέον γνωρίζει πώς λειτουργεί ο χώρος της showbiz.

Ο κόσμος στον δρόμο σας ανα­γνωρίζει, σας μιλά;

Τώρα καταλαβαίνω ότι με ξέρει πάρα πο­λύς κόσμος. Βλέπω παιδάκια να κλαίνε γιατί δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι με βλέπουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται κάποιος να με αγαπάει, ενώ δεν με ξέρει. Επίσης, πολλοί ηλικιωμένοι παίρ­νουν τηλέφωνο τους γονείς μου και μιλά­νε κάθε μέρα, προσεύχονται και μου στέλ­νουν ευχές.

Το γεγονός ότι σας χρεώνουν ένα είδους φλερτ με τον Τούρκο συμπαί­κτη σας, τον Ατακάν, πώς σας φαί­νεται;

Πέρυσι δεν ήξερα πώς λειτουργεί ο χώ­ρος. Πλέον έχω καταλάβει τι γίνεται με τα περιοδικά και ό,τι και να κάνεις ξέρω πως θα σχολιαστεί από τη στιγμή που έχεις μια έκθεση. Ξέρω τι κάνω και τι είμαι ως Κα­τερίνα, με ενδιαφέρει μόνο τι λέει η οικο­γένεια μου.

Τι σας είπε ο Ατακάν τη βραδιά του τελικού, που πανηγύρισε και πο­λύ έντονα;

Χάρηκε πάρα πολύ γιατί, ήταν ένα άτομο που ήρθαμε πολύ κοντά και τον στήριξα πολύ ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ένιωσε πολύ μεγάλη χορό που κέρδισα το παιχνί­δι, γιατί ήθελε να κερδίσω. Μου είχε πει ότι αξίζω να κερδίσω τον τίτλο.

«Η Κατερίνα είναι υπέροχη, κά­θε άνθρωπος μπορεί να εντυπωσια­στεί από εκείνη. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αν της αρέσω θα κάνω τα πάντα για να μου αρέσει κι εμένα» είπε πρόσφατα ο Ατακάν σε συνέντευξη του. Τι του απαντάτε;

Αυτό δεν το έχω διαβάσει. Το ξέρω ότι με συμπαθεί πάρα πολύ, τώρα άμα πάω Κωνσταντινούπολη φυσικά θα πάμε για καφέ. Προς το παρόν θα αφιερωθώ στις προπονήσεις μου.

Πηγή: Tv Έθνος