Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 18ης Αγροτικής Έκθεσης που πραγματοποιεί και φέτος ο Δήμος Ερυμάνθου στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χαλανδρίτσας από 5 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Εκτός από το Δήμο Ερυμάνθου που έχει την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης, στην Έκθεση συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές και την υποστηρίζουν, η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, η Περιφερειακή 'Ένωση Δήμων, το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας. Συμμετοχή στην Έκθεση έχουν επίσης και άλλοι Δήμοι της Αχαΐας, Συνεταιρισμοί, Υπηρεσίες, Σύλλογοι, κ.α.

Όπως επισημαίνουν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής κατά την τελευταία τους συνεδρίαση, είναι αυξημένο το ενδιαφέρον συμμετοχής επιχειρήσεων εμπορίας αγροτικών μηχανημάτων και εταιρειών παροχής σύγχρονων υποστηρικτικών υπηρεσιών, καθώς και παραγωγών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή.


Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής επιδεικνύεται από ειδικές επαγγελματικές κατηγορίες, όπως ανθοκομικά, παλαιοπώλες, χειροποίητες κατασκευές, ειδών λαϊκής τέχνης, κοσμημάτων, ζωγραφικής και αγιογραφίας, κηροπλαστεία, κ.ά.

Οι επισκέπτες εκτός από την περιήγηση της ίδιας της Έκθεσης, έχουν την ευκαιρία να σεργιανήσουν στα λιθόστρωτα δρομάκια του παραδοσιακού οικισμού και να παρακολουθήσουν το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για όλο το τετραήμερο (χορευτικά, πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές βραδιές, ιππασία, τοξοβολία, έκθεση φωτογραφίας, Καραγκιόζη, κ.λπ.).

Για τον καλύτερο συντονισμό και πληρέστερη ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2694360312, 2694360320 και ηλεκτρονικά στο email: [email protected] ή στο φαξ: 26940-22086.