Ένας νέος θεατρικός χώρος αξιοποιείται από το θεατρικό σχήμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, Άρμα Θέσπιδος, για να φτάσει το θέατρο στους συμπολίτες μας, στις γειτονιές της πόλης.

Με τη συνεργασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με την διοίκηση του ΠΕΑΚ, το ανοιχτό θεατράκι του ΠΕΑΚ, που βρίσκεται έξω από το κλειστό γυμναστήριο Τόφαλος, στα Μποζαΐτικα, θα φιλοξενήσει τη θεατρική παράσταση «ΜΑΜ» του Σάκη Σερέφα, την Παρασκευή 19 Ιουλίου, ώρα 21.30, για τους κατοίκους της περιοχής και για κάθε πολίτη, με ελεύθερη είσοδο.

Ένας μαθητής, ο Ζοζέφ, Ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου, ο Μεγάλος.  Και ανάμεσα τους μια απρόσμενη φιλία. Επτά χρόνια ταξιδεύουν μαζί. Από το σπίτι στο σχολείο. Τα λένε όλα μεταξύ τους. Ο Μεγάλος όμως θα μάθει στο Ζοζέφ τα μυστικά της ενηλικίωσης με έναν παράξενο τρόπο. Η μέθοδος του είναι: επτά συνταγές μαγειρικής. Μπορούν επτά συνταγές να σε μάθουν να μη φοβάσαι τον θάνατο;  Να αντιμετωπίσεις την ερωτική απογοήτευση;  Να κυνηγήσεις την ευτυχία σου;  Να δεις την πόλη σου  σαν να την βλέπεις για πρώτη φορά; Να μάθεις να ζεις ελεύθερος μακριά από το κοπάδι;  Να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό; Οι επτά συνταγές μαγειρικής του Μεγάλου μπορούν.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία –Δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Στρέπκος.

Σκηνικά-Κοστούμια: Αριστοτέλης Καρανάνος και Αλεξάνδρα Σιάφκου, 

Σχεδιασμός Φωτισμών :Νίκος Σωτηρόπουλος

Χορογραφία: Μαριμίλη Ασημακοπούλου.

Φωτογραφίες:Νίκου Παπαγιαννόπουλου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Κόκαλης, Πάνος Τρουμπουνέλης, Γιάννης Τσάκωνας, Μαρία Χρυσανθακοπούλου.