Τρολάρουν και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ την πληροφορία του CNBC που ήθελε τον πρώην υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, να είναι στους υποψηφίους και στη λίστα των διαδόχων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. 

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο faceboook του Γιώργου Ρώρου που αναφέρει τα εξής: "Για να πούμε όλη την αλήθεια ο Τσακαλώτος είχε περάσει το προηγούμενο διάστημα από την Πάτρα προσπαθώντας να δημιουργήσει κλίμα στους 53 της Πάτρας για την συμμετοχή του στο Δ.Ν.Τ.

Οι 53 τους οποίους βλέπετε στη φωτογραφία μετά ολονύχτια ανάγνωση μαρξιστικών βιβλίων έδωσαν χρησμό με την περίφημη φράση του Χέγκελ" καθετί που είναι πραγματικό είναι λογικό και καθετί που είναι λογικό είναι πραγματικό".

Μετά και το εκλογικό αποτέλεσμα στην Πάτρα ο Ευκλείδης ανέκρουσε πρύμναν με αποτέλεσμα να μη δεχθεί τη θέση στο Δ.Ν.Τ. Η Πάτρα άλλη μία φορά εμπόδισε τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων. Αυτή είναι όλη η αλήθεια και θα την ακούσετε για πρώτη φορά στο ΣΚΑΪ...".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με καυστικό και χιουμοριστικό τρόπο απάντησε και ο κ. Τσακαλώτος στην πληροφορία του CNBS, με ανάρτηση του στο tweet.