Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από την Κατερίνη η αποστολή των παλαιστικών Συλλόγων της πόλης μας, που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο ανδρών-γυναικών 2019, που διεξήχθη την Κυριακή 14 Ιουλίου στο Aloha beach bar στην Παραλία Κατερίνης από τις 13:00 έως το βράδυ, υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Π.

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν πάνω από 400 αθλητές και αθλήτριες, ενώ από τους παλαιστικούς Συλλόγους της πόλης μας Α.Σ. Πολυνίκη και Α.Σ Ολύμπια Club, έλαβαν τελικά μέρος (3) αθλητές και πιο συγκεκριμένα στα +90 κιλά των αντρών ο Άγγελος Χαμουζάς, στα 80 κιλά των αντρών ο Κώστας Καββαδίας, ενώ στα 60 κιλά των γυναικών η Άννα - Μαρία Σίψα. Και η τρεις αγωνίστηκαν με σθένος, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και τελικά ο Χαμουζάς κατέκτησε την 5η θέση, ενώ η Σίψα κατόρθωσε να ανέβει στο βάθρο, κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Να σημειωθεί ότι οι τρεις πρώτες θέσεις κάθε κατηγορίας παίρνουν πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που φέτος θα γίνει αρχές Αυγούστου στην Ουκρανία.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του Γ.Κ. Ολύμπια Club Ζαφείρης Ρέλλο