Στα τηλεοπτικά πλατό, εκεί που γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν πριν από 12 χρόνια, επιστρέφουν Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και για τους δύο ηθοποιούς, οι οποίοι βρέθηκαν στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Ο Αλέξανδρος Σταύρου βρέθηκε στο καστ της σειράς «Η Επιστροφή» που κέρδισε τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να συνεχίσει με επεισόδια όλη την σεζόν στην Prime Time του ΑΝΤ1.

Η Μαριάννα Τουμασάτου από τη μεριά της, πρωταγωνιστεί στο απογευματινό καθημερινό του σταθμού «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απογευματινή ζώνη. Η δραματική σειρά σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης και έδωσε σημαντικό lead στο δελτίο ειδήσεων που ακολουθούσε.

Το μεσημέρι της Τρίτης, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 συνάντησαν δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και μοιράστηκαν μαζί τους λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Ανάμεσα στα όσα παρουσίασε ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού Τζώρτζης Ποφάντης, ήταν και τα νέα πρόσωπα στη «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»

Ο Τζώρτζης Ποφάντης ανέφερε πως η δραματική σειρά, όπως ήταν άλλωστε γνωστό, θα συνεχίσει και την ερχόμενη χρονιά. Φυσικά, η νέα σεζόν θα φέρει και νέους χαρακτήρες στο σίριαλ, έναν από τους οποίους θα ενσαρκώνει ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 παρατήρησε πως Αλέξανδρος Σταύρου και Μαριάννα Τουμασάτου θα βρεθούν ξανά στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό - ή για να ακριβολογούμε στα γυρίσματα για την ίδια σειρά, καθώς το σίριαλ πραγματοποιείται σε εξωτερικούς χώρους - έπειτα από 12 χρόνια. Τότε, οι δύο ηθοποιοί που είναι και ζευγάρι, συμπρωταγωνιστούσαν στην καθημερινή σειρά του MEGA, «Βέρα Στο Δεξί».