Έτοιμος δηλώνει ο Κώστας Μανωλάς για να βοηθήσει τη Νάπολι να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσει τον προπονητή της, Κάρλο Αντσελότι για την επιλογή του.

"Δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου για να αλλάξω ομάδα" τόνισε.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σε εκδήλωση της Νάπολι, με τους νέους του συμπαίκτες Λορέντσο Ινσίνιε και Ντρις Μέρτενς.

Κατά την διάρκεια της ο Κώστας Μανωλάς δέχθηκε ερωτήσεις για την μεταγραφή του στους «παρτενοπέι», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλο Αντσελότι και τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

«Θα κάνω τα πάντα για τη Νάπολι προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει. Ο προπονητής; Δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψουν. Θα κάνω οτιδήποτε είναι δυνατόν για να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Η ομάδα με ήθελε άμεσα. Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για την απόφαση που πήρα. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογή», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μανωλάς για να συμπληρώσει: «Η Νάπολι ήταν πάντα μια ομάδα που έπαιζε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Είναι χαρά μου να είμαι μέλος αυτού του γκρουπ. Ο Κουλιμπαλί είναι ένας σπουδαίος παίκτης, πέρα από σπουδαίος άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι, μαζί με αυτόν και την υπόλοιπη ομάδα, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Πηγή: filathlos.gr