Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στην Δημοτική Παιδική Κατασκήνωση στα Ροΐτικα η γιορτή λήξης της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου. 

Τα 90 παιδιά που συμμετείχαν στην κατασκήνωση παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους χορευτικά μοντέρνα και παραδοσιακά καθώς και χορωδιακά κομμάτια, ενώ υπήρχε και έκθεση με τις εικαστικές δημιουργίες τους που έκαναν κατά την διάρκεια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της κατασκήνωσης.


Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πελεκούδας σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους γονείς που αγκάλιασαν την δημοτική παιδική κατασκήνωση και ευχήθηκε στα παιδιά καλό καλοκαίρι.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ

Πραγματοποιείται την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 8 το απόγευμα η γιορτή λήξης της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου, για τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στο χώρο της δημοτικής κατασκήνωσης στην πλαζ της Αγυιάς. 

Τα  200 περίπου παιδιά που συμμετείχαν αυτή την περίοδο στην ημερήσια παιδική κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων, σε μια γιορτή χαράς, δροσιάς και ξεγνοιασιάς, θα παρουσιάσουν στους γονείς και στους λοιπούς καλεσμένους, βιωματικά τις εμπειρίες που απέκτησαν κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους στην κατασκήνωση.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου ξεκινά, στον ίδιο χώρο, η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος. 

Επίσης την ίδια μέρα, στις 9.30 το βράδυ ο Δήμος καλεί όλους τους δημότες στον χώρο της πλαζ για να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Άρμα Θέσπιδος» - ΜΑΜ.