Για πολλούς ήταν η κορύφωση του Athens Rock Festival, το επιστέγασμα, η σφραγίδα του. 

Η εμφάνιση των Slayer, στο ΟΑΚΑ, στο κλειστό γήπεδο "Νίκος Γκάλης", το Σάββατο στις 13 Ιουλίου, παρουσία χιλιάδων fans του σκληρού ήχου, ήταν μια εμπειρία που όσοι την έζησαν από κοντά, θα έχουν να την θυμούνται για πάντα. 

Το κορυφαίο συγκρότημα της trash metal μουσικής ανέβηκε στη σκηνή και απογείωσε τον σκληρό ήχο, δονώντας την ατμόσφαιρα της Αθήνας με ηλεκτρική ενέργεια.

Ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο "Νίκος Γκάλης" για να δουν και να ακούσουν από κοντά αυτή τη συναυλία, τους Slayer  - ένα συγκρότημα που έχει διαγράψει την δική του μουσική πορεία και θεωρείται κορυφαίο στο είδος του - δεκάδες Πατρινοί, φανατικοί της μέταλ, που ταξίδεψαν από την αχαϊκή πρωτεύουσα στην Αθήνα, μόνο και μόνο για αυτόν το σκοπό. 

Oι ηγέτες της thrash metal που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ - "Nikos Galis Hall" για το Athens Rock Festival  ήταν καταιγιστικοί και τίμησαν το κοινό τους που ήρθε από όλη την Ελλάδα για να τους δει! 

Από τις στιγμές που θα μείνουν σε μία αξέχαστη συναυλία ήταν ο όταν ο Tom Αraya προχώρησε στον χαιρετισμό στο κοινό μιλώντας στα ελληνικά και λέγοντας: "Ευχαριστώ! Θα μου λείψετε... Αντίο", την ώρα που όλο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το όνομα του. 

Τις φωτογραφίες μας έστειλαν Πατρινοί αναγνώστες του patrasevents. gr που ανέβηκαν στην Αθήνα για τους Slayer.