Σημαντικές διακρίσεις είχαμε από τους αθλητές των σωματείων της Πάτρας και της Αχαΐας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παμπαίδων Α' και παγκορασίδων Β' που έγινε το Σαββατοκύριακο σε δύο ομίλους, στο βόρειο στην Καβάλα και στο νότιο στην Χαλκίδα. 

Οι αθλητές της Πάτρας και της Αχαΐας πήραν μέρος στο νότιο όμιλο της Χαλκίδας, όπου εκεί έλαμψε το άστρο της Αναστασίας Καρέλα. Η αθλήτρια της Ολυμπιάδας Πατρών και του Κώστα Λεβιδιώτη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 300 μέτρα, με μία σπουδαία επίδοση, 40.48, την καλύτερη φετινή σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ρεκόρ συλλόγου και νομού, όλων των εποχών στη συγκεκριμένη απόσταση, σπάζοντας το προηγούμενο που είχε από το 2011 η Δέσποινα Μουρτά. Η Καρέλα είναι πια η 6η καλύτερη παγκορασίδα όλων των εποχών στην Ελλάδα, στα 300 μέτρα. 

Την ίδια μέρα είχαμε έξι ακόμα μετάλλια για λογαριασμό των σωματείων της Πάτρας και συγκεκριμένα, χρυσό από τον Αλέξανδρο Σκούρτη της Ολυμπιάδας  στο 1000άρι, ασημένιο από την Ελισάβετ Κόλα του Αρίων στα 600 μ. ασημένιο από τον Δημήτρη Κονιδάρη στα 5.000 μ. βάδην της Ολυμπιάδας, δεύτερη θέση από τον Κωνσταντίνο Γκοτσόπουλο του Αρίων στη σφαίρα και ασημένιο από τα κορίτσια της Παναχαϊκής στη μικρή σκυτάλη 4.χ80 (Κατερίνα Λουκάτου, Διονυσία Παπουτσή, Αγγελική - Μαρία Πανώργιου και Μαρία Παναγιωτοπούλου), ενώ τρίτος ήταν ο Γιάννης Βάρβιας στο ύψος.

Την δεύτερη μέρα των αγώνων ξεχώρισαν οι επιδόσεις του Αντώνη Πανταζόπουλου του Εσπέρου Πατρών και της Καλλιόπης Παπανδρεοπούλου του Κούρου Πατρών. Ο πρώτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μέτρα, ενώ η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο ύψος με άλμα 1.62. Η Άννα Αδάμη της Ολυμπιάδας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 3.000μ. βάδην, ενώ το χάλκινο στο ίδιο αγώνισμα πήρε ο Αντόνιο Κότσο από τον Έσπερο, στα 3.000μ αγώνισμα. 

Σε γενικές γραμμές οι Πατρινοί αθλητές τα πήγαν αρκετά καλά στην Χαλκίδα και έδειξαν για ακόμα μία φορά τη σωστή δουλειά που γίνεται στα σωματεία της Πάτρας.