Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην πλατεία Παγώνας στα πλαίσια του «Φεστιβάλ στις γειτονιές», για το Ανατολικό Διαμέρισμα.

Την πρώτη μέρα ο Δημήτρης Υφαντής και οι  «fun day» μάγεψαν τον κόσμο. Ήταν μια ξεχωριστή και ποιοτική συναυλία. Οι καλλιτέχνες με την απλότητά τους στηρίχτηκαν και καταχειροκροτήθηκαν για την καλλιτεχνική τους αξία. Μας έδειξαν ότι η παραδοσιακή μουσική μπορεί να είναι σύγχρονη και μοντέρνα, ότι, η ποιοτική μουσική, ψυχαγωγεί αλλά μπορεί και να διασκεδάζει. Ήταν ακριβώς αυτό που επιδιώκουμε ως Δήμος, να έχει και η γειτονιά υψηλού επιπέδου πολιτισμό.

Τη δεύτερη μέρα το Άρμα Θέσπιδος χρωμάτισε με το θέατρο το τοπίο και ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις.

Η πλατεία Παγώνας, ένας έρημος ως τώρα χώρος, μια υπέροχη, τεράστια πλατεία, μέσα στη φύση και τη δροσιά, ζωντάνεψε. Ο κόσμος βγήκε στη φύση, τα παιδιά έτρεξαν, έπαιξαν, είδαν και άκουσαν. Επικοινώνησαν. Ένας νέος χώρος της πόλης αξιοποιήθηκε για πολιτιστικές εκδηλώσεις ώστε να υλοποιείται όλο και πιο αποτελεσματικά ο στόχος του Δήμου για τέχνη και πολιτισμό για όλους.

Το επόμενο ραντεβού, με το «Φεστιβάλ στις γειτονιές», το άλλο Σαββατοκύριακο, 20,21 /7, για το Κεντρικό Διαμέρισμα, στην Πλατεία Προσφυγικών, το Σάββατο, με τους ΕncArdia και Αlliotica band και στην αυλή του 13ου Δημοτικού Σχολείου, στην Ι. Πράτσικα, με το Άρμα Θέσπιδος, την Κυριακή.