Αν μια κατηγορία οχημάτων «τραβάει την ανηφόρα», τόσο κυριολεκτικά όσο και σε πωλήσεις, τότε αυτή είναι σίγουρα η κατηγορία των SUV, PICKUP και Off – Road αυτοκινήτων. Η ελληνική αγορά τα έχει λατρέψει, καθώς εξασφαλίζουν άνεση στην πόλη και ευχέρεια μετακίνησης σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Μικρά, μεσαία και μεγάλα SUV, με ή χωρίς σύστημα τετρακίνησης, γίνονται όλο και περισσότερο ο αγαπημένος σύντροφος του σύγχρονου Έλληνα στην πόλη, στην ύπαιθρο, στην παραλία ή στο βουνό. Σίγουρα δεν πρόκειται για μια παροδική μόδα. Τα SUV ήρθαν για να μείνουν!

Τα σύγχρονα διπλοκάμπινα pick up από την άλλη, μπορούν να σταθούν το ίδιο καλά στα αλώνια και στα σαλόνια! Το pick up δεν είναι μόνο το αγαπημένο αυτοκίνητο του σύγχρονου αγρότη αλλά και του χομπίστα που θέλει ένα όχημα ικανό να μεταφέρει την παρέα του και τον εξοπλισμό του.

Τα καθαρόαιμα Off Road οχήματα της αγοράς έχουν τέλος αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά που μπορούν πραγματικά να σε «ξελασπώσουν», με τετρακίνηση και απεριόριστες δυνατότητες στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Το Off – Road Adventure Festival είναι το πρώτο στο είδος του υπαίθριο event στην Ελλάδα, που το 2018 υποδέχθηκε περισσότερους από 4.000 επισκέπτες, οι οποίοι πήραν τις οικογένειές τους και μοιράστηκαν μαζί μας τη συναρπαστική αυτή εμπειρία. Πρόκειται για τη μοναδική κατεξοχήν έκθεση στην Ελλάδα για τα SUV, Pickup & 4Χ4 οχήματα κάθε κατηγορίας, ένα ξεχωριστό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια, που συγκεντρώνει σε ετήσια βάση όχι μόνο τα αγαπημένα μοντέλα, αλλά ολόκληρο τον κόσμο της Off-Road περιπέτειας, καθώς και τους λάτρεις της εξόρμησης στη φύση, σε έναν από τους ιδανικότερους χώρους για τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει τα νέα οχήματα αυτών των κατηγοριών σε στοχευμένο κοινό και να δώσει παράλληλα την ευκαιρία στους επισκέπτες να τεστάρουν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα στις ειδικά διαμορφωμένες χωμάτινες πίστες. Το Off – Road Adventure Festival συνδυάζει αρμονικά την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, καθώς προσφέρει παράλληλα την ευκαιρία σε ολόκληρη την οικογένεια να περάσει ένα συναρπαστικό διήμερο στη φύση με πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Ένας χώρος με μεγάλες δυνατότητες στη διοργάνωση κορυφαίων events, που έχει χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος προορισμός των μεγάλων διοργανώσεων επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το 2ο Off-Road Adventure Festival.

Η αρένα των καθαρόαιμων αλόγων θα μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό θεματικό πάρκο της Off-Road περιπέτειας, με έναν οργανωμένο εκθεσιακό χώρο, πίστες test drive συνολικής έκτασης 80 στρεμμάτων.


2o Off Road Adventure Festival 2019, Ιππόδρομος Αθηνών