Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν την Κυριακή (14/07) το απόγευμα στην Χαλκίδα όταν άνδρες της Αμεσης Δράσης σταμάτησαν όχημα προκειμένου να το ελέγξουν, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι κινούνταν επικίνδυνα σε κεντρικό δρόμο της πόλης, ενώ δεν είχε και πινακίδες κυκλοφορίας.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, τη στιγμή που οι αστυνομικοί πλησίαζαν το όχημα για να ελέγξουν τους επιβάτες του, ο οδηγός του εντελώς ξαφνικά έβαλε μπροστά και κατευθύνθηκε προς τον έναν αστυνομικό απειλώντας τη ζωή του. Τότε εκείνος έβαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο και πυροβόλησε στο ψυγείο του οχήματος καταφέρνοντας να το ακινητοποιήσει.

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Χαλκίδας

Αμέσως μετά οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο ΙΧ άρχισαν να τρέχουν, με τον έναν εν τέλει να τα καταφέρνει. Ο δεύτερος ωστόσο, που ήταν και ο οδηγός του οχήματος, ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα πάντα με το lamiareport.gr, πρόκειται για έναν 28χρονο Ρομά, ενώ ο δεύτερος επιβάτης του οχήματος ήταν ο 22χρονος αδερφός του που συνελήφθη λίγο αργότερα.

Ναρκωτικά μέσα στο ΙΧ

Μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους, οι Ρομά μετέφεραν ηρωίνη, ενώ ακόμη βρέθηκαν και διαρρηκτικά εργαλεία. Τη δικογραφία, που περιλαμβάνει απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, κλοπή, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σχημάτισε το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.