Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης της εθελοντικής χρονιάς του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας στον πολυχώρο της Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας, η οποία και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν και φέτος και παρευρέθησαν στην εκδήλωση, καθώς και όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της.

"Αναλυτικά, ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση της Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισε, τους Εθελοντικούς Συλλόγους, Άλμα Ζωής Πάτρας, Φλόγα, Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας,  Σωματείο Ατόμων με νόσο Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα, Inner Wheel PATRA – EUROPEA, Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πάτρας, Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Παρασκευή’ και τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πατρών. Επίσης, ευχαριστούμε από καρδιάς τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δυτικής Ελλάδας, κο Χαροκόπο Αντώνη, την κα Μαριάννα Σταματιάδου, τον κο Ανδρέα Φίλια για την παρουσία τους, τον κο Ανδρέα Καραχάλιο για τη μουσική επιμέλεια, τα μέλη και τις εθελόντριες του Ομίλου, καθώς και πλήθος συμπολιτών που βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό μας.

Τέλος, ο Όμιλος «ΑγκαλιάΖΩ» στο πλαίσιο της Τελετής Λήξης διοργάνωσε λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική του ενίσχυση, με στόχο την επίτευξη των σκοπών και των αναγκών του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, Oriflame και Rania Tours – Τουριστικό Γραφείο για τη συνεισφορά τους" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.