Μία ακόμα ανακοίνωση ποταμό εξέδωσε και πάλι στο facebook o πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία δημοσιεύτηκε στη σελίδα Union 1891.

Αναλυτικά: «Οι μέρες περνούν και η ομάδα μας ξηλώνετε αργά άλλα σταθερά, σε κάθε επίπεδο, περιμένοντας το τελικό οκ Από την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά. Οι προφάσεις /δικαιολογίες για όλο αυτό το μπάχαλο διαδέχονται η μια την άλλη και αστείες ειδήσεις για τα ελάχιστα που γίνονται μόνο γέλια προκαλούν και καθόλου ενημέρωση και αισιοδοξία.

Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ πλέον ότι δεν υπάρχει κανένας επενδυτής, όπως δεν υπήρχε κανένας Σουηδικός ΟΜΙΛΟΣ και αυτό που υπάρχει είναι μια παρέα παιδιών από την Γαστούνη ,που αφελώς πίστεψαν ότι θα κάνουν την πλάκα τους και θα το παίξουν ιδιοκτήτες /πρόεδροι με κάτι ψιλά αφού έχουν "εξασφαλισμένα " έσοδα από τα τηλεοπτικά και όχι μόνο και το μέγεθος της ομάδας είναι πολύ μεγάλο για την Ελλάδα, όλο και κάτι θα φέρει.

Από πίσω και μακρυά από αυτούς πλέον αφού βλέπουν την ταχύτατη γελοιοποίηση της όλης κατάστασης, αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την αφέλεια αυτών των παιδιών για να φύγουν άρον άρον,  τούς φόρτωσαν την ομάδα και τα προηγούμενα χρέη και τώρα σφυρίζουν και καλά αδιάφοροι με το αφήγημα ότι έδωσαν την ομάδα όποτε δεν είναι πλέον δική τούς δουλειά ,άλλα ρίχνοντας λοξές ματιές στην όλη κατάσταση, φοβούμενοι μην ξεφύγει εντελώς ,αφού η μεταβίβαση των μετοχών δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Διπλά και Μαζί με αυτούς, Διάφοροι τύποι, φανερά η κρυφά, και ο καθένας για τον δικό του λόγο, προσπαθούν και αυτοί να εκμεταλλευτούν την παιδαριώδη αφέλεια και την "εγκληματική" απειρία της νέας Διοικητικής ομάδας (?) και να έχουν από το μεροκαματάκι τούς έως την ψευδαίσθηση της διοίκησης ομάδας, εξαρτάτε ποιος είναι και τι θέλει.

Και η ομάδα στην μέση  από όλα αυτά και έρμαιο στις διαθέσεις όλων Σε μια χρονιά που όλοι οι Αντίπαλοι της Είναι ανύπαρκτοι (πλην Απόλλωνα Αθηνών) και το πρωτάθλημα έχει τελείωση πριν καν ξεκινήσει για Κέρκυρα - Δράμα - Εργοτέλη - Καλαμαριά - Απόλλων Λάρισας, Καραΐσκάκη και αρχίζει με στόχο μόνο την οικονομική επιβίωση για Γιάννενα, Λιβαδειά, Κισσαμικο. 

ΕΜΕΙΣ επιλέξαμε αντί να πιάσουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά συναγωνιζόμενοι Απόλλων Αθηνών και Πλατάνια που έμειναν για να ξεφύγουμε επιτελούς από τα χωράφια της Β' Εθνικής, να αφήσουμε μια παρέα εμπείρων επιχειρηματιών άλλα εντελώς άσχετων και χωρίς καμιά αγάπη για την ομάδα να δραπέτευση από τις ευθύνες της και μια παρέα παιδιών άπειρων και αμφιβόλου ικανότητας να παίξει Football Manager στην πλάτη μιας ολόκληρης Πόλης. 

Πρωτάθλημα 3 ομάδων που ανεβαίνουν 1 αυτόματα και 1 μέσω Μπαράζ δεν θα ξαναβρούμε ποτέ μπροστά μας. ΤΏΡΑ Είναι τεραστία Ευκαιρία και πρέπει να το αντιληφθούν ΌΛΟΙ «Ας γίνουμε η ασπίδα που θα προστατεύσει την ομάδα μας».