Ένα μέγαλο συγνώμη για την μεγάλη ταλαιπωρία που υποστηκατε χωρις να φταίμε τόσο,αφού έχει να κάνει με τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας και τις συνεπειες αυτών!!!!Γνωριζαμε ότι υπήρχε πιθανότητα βροχης όχι ομως νεροποντής....
Το VOLCANO μας,το στολίδι της πόλης ανταποκρίθηκε άψογα(πλην ελαχίστων ακίνδυνων εξαιρέσεων) οπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο υπαίθριο κέντρο διασκέδασης αφού δεν κινδύνεψε ούτε δευτερόλεπτο ΚΑΝΕΙΣ χάρη στην ετοιμότητα και τη βοήθεια του προσωπικού το οποίο και ευχαριστούμε..!!!
Ένα πολυ μεγάλο ευχαριστω και στην Πυροσβεστική που έφθασε εγκαιρως και συμπλήρωσε τον εξοπλισμό μας για την πιο γρήγορη άντληση των υδάτων όπου χρειαζόταν από την νεροποντή...
Για το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην υπόγεια διάβαση -δρόμο κατά την αποχώρηση των αυτοκινήτων ,υπεύθυνοι να απαντήσουν είναι οι δημόσιοι φορείς που είναι αλήθεια ότι έφθασαν αμέσως με αρκετές δυνάμεις και αποτελεσματικά ...!!
Όσο για το φαινόμενο ΠΑΟΛΑ
που κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιαδες κόσμο υπό βροχή υπεύθυνοι να απαντήσετε είστε ΕΣΕΙΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!!!!!