Ήταν το περασμένο φθινόπωρο, όταν η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μετά από καιρό μια νέα τηλεοπτική αρχή. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μετά από μια αρχή που ήταν αρκετά δύσκολη, εκείνη βρέθηκε… Μαζί σου, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν μαζί της βρέθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών, όπως αναφέρει το zappit.

Σήμερα, Παρασκευή, το Μαζί σου ρίχνει αυλαία και η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά από μια δυναμική έναρξη, θέλησε να πει δυο λόγια κοιτώντας την κάμερά της. Η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής:

«Μια πολύ μεγάλη γιορτή είναι αυτή η τελευταία μας εκπομπή αγαπητοί φίλοι. Είναι μια γιορτή γιατί τα καταφέραμε και φέτος. Ήρθαμε εδώ στον ΣΚΑΪ, ξεκινήσαμε πάρα πολύ δύσκολα -κακά τα ψέματα- και όταν λέω δύσκολα εννοώ ότι και οι συνθήκες ήταν δύσκολες και η προσαρμογή και σε ένα στούντιο μακριά από τον ΣΚΑΪ και η ένταξη στο δυναμικό με τις δυσκολίες της… Το θέμα όμως είναι ότι με τη δική σας αγάπη, με το δικό μας πάθος για δουλειά, με το δικό μας πείσμα, με τη δική σας στήριξη, η εκπομπή αυτή κλείνει και αυτή τη σεζόν πρώτη στη ζώνη της.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, για άλλη μια φορά, επειδή εσείς το αποφασίσατε, επειδή εσείς μας στηρίξατε, η εκπομπή μας τα κατάφερε. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ένα κολοσσιαίο ευχαριστώ -διότι εσείς αποφασίζετε- που για άλλη μια φορά είσαστε κοντά μας, που για άλλη μια φορά μας δώσατε μια σημαντική πρωτιά με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο πρόγραμμα και που μας δώσατε πολλές πρωτιές και στο δυναμικό κοινό. Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται… ναι, ξεκινήσαμε δύσκολα, πώς κλείσαμε είναι το θέμα. Μην πεις τίποτα πριν δεις το τέλος! Και το τέλος το αποφασίσατε εσείς! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας γι’ αυτό το φετινό τηλεοπτικό ταξίδι»!