Το έβδομο χρυσό του μετάλλιο κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο Πατρινός πρωταθλητής Νίκος Ηλιόπουλος

Ο Νίκος Ηλιόπουλος στους αγώνες που έγιναν στο Γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη κέρδισε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, συνεχίζοντας το σερί που έχει ξεκινήσει από το 2014, κερδίζοντας έξι συνεχόμενα και ένα ακόμα το 2011 στο ίδιο αγώνισμα. Γίνεται έτσι ο Έλληνας αθλητής που κατέχει πια το ρεκόρ χρυσών μεταλλίων στο σύνθετο ατομικό, σε ένα από τα δυσκολότερα αγωνίσματα της ενόργανης που εμπεριέχει έξι όργανα. 

Ο ίδιος έγραψε στην σελίδα του στο facebook για τη νέα του επιτυχία: "Το ήθελα πολύ, να σπάσω το προηγούμενο ρεκόρ, να φτάσω τα εφτά πανελλήνια χρυσά μετάλλια στο σύνθετο ατομικό. Δεν ρίσκαρα πολύ λόγω της προετοιμασίας μου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Οκτώβρη, όμως, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Έβδομο χρυσό στους πανελλήνιους αγώνες 2019. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές μου. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου, τον προπονητή μου κ. Ράφτη,το χορηγό μου κ. @yiannispanou που είναι πάντα δίπλα μου αλλά και την μοναδική φυσικοθεραπεύτρια".