Πάρτι έγινε στον ουρανό της Πάτρας από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και μετά, με τις αστραπές και τους κεραυνούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον, κάνοντας την όλη ατμόσφαιρα "ηλεκτρισμένη" και το κλίμα για τα καλά τροπικό, με την αχαϊκή πρωτεύουσα να θυμίζει κάποιο νησί του Ειρηνικού. 

Οι αστραπές και οι κεραυνοί για όσους παρακολούθησαν το show που έδωσε ο ουρανός σε μία κατά τα άλλα καλοκαιρινή νύχτα, σκοτεινή, άγρια και χωρίς άστρα, ήταν αμέτρητες. Τόσες πολλές που νόμιζε κανείς ότι τα άστρα και η σελήνη έδωσαν την θέση τους στις αστραπές και στους κεραυνούς για να λάμψουν από τη στιγμή που ο ουρανός αποφάσισε να είναι σκοτεινός. 

Η κάθε "κραυγή" του ουρανού είχε τους δικούς της σχηματισμούς, τη δική της λάμψη και όσοι προσπάθησαν να καταγράψουν το όλο φαινόμενο στον φωτογραφικό τους φακό, πέτυχαν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ο Vassilis Noble ήταν ένας από αυτούς τους φωτογράφους που δεν μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό. 

Πήρε τη μηχανή του και ξεκίνησε να φωτογραφίζει, θέλοντας να σκιαγραφήσει με τον πιο έντονο τρόπο αυτό το φαινόμενο. O έμπειρος φωτογράφος Vassilis Noble κατέγραψε αυτό το show στον φωτογραφικό του φακό, καρέ - καρέ, αποτυπώνοντας την κάθε στιγμή του και δίνοντας το σε μας σε όλες του τις διαστάσεις. 

Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, καθώς η ποιότητα της εικόνας μεγιστοποιεί την κάθε στιγμή αυτού του φαινόμενου που επικράτησε για περισσότερο από μία ώρα πάνω από τον ουρανό της Πάτρας. 

Δείτε τις φωτογραφίες που παραχώρησε στο patrasevents.gr: