Στα χέρια της αστυνομίας ένας 26χρονος που παραδέχτηκε τα όσα έκανε. Η 24χρονη κοπέλα σε δραματική κατάσταση...

Ταυτοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ο νεαρός που φέρεται ότι βιντεοσκόπησε ζευγάρι σε ερωτική τους συνεύρεση και το βίντεο αυτό ανέβηκε στο facebook. Πρόκειται για έναν 26χρονο εναντίον του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Το γεγονός είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια η 24χρονη Βολιώτισσα που βρήκε το βίντεο σε προφίλ χρήστη μέσου κοινωνικής δικτύωσης που στην ίδια ήταν άγνωστος.

Ωστόσο το περιεχόμενο του βίντεο αφορούσε σε πολύ προσωπικές της στιγμές που δημοσιεύτηκαν χωρίς η ίδια να γνωρίζει τίποτα και να μην έχει δώσει τη συναίνεσή της. Άμεσα οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και να εξετάζουν με προσοχή κάθε πτυχή γύρω από αυτή. Η κοπέλα βρισκόταν σε δραματική κατάσταση.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν γρήγορα τον άγνωστο χρήστη και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Επρόκειτο για έναν Βολιώτη ηλικίας 21 ετών, ο οποίος φέρεται να μην αρνήθηκε τη δημοσίευση του βιντεοληπτικού υλικού.

Ωστόσο, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι βρήκε το βίντεο στο internet και ότι εκείνος απλώς το ανέβασε στο προφίλ του.

Εναντίον του η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία και δεν τον συνέλαβε λόγω παρέλευσης αυτοφώρου. Ωστόσο κατάσχεσε το κινητό του μέσω του οποίου έγινε η ανάρτηση.

Οι ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνεχίστηκαν μέχρι και τον εντοπισμό του δράστη που βιντεοσκόπησε το υλικό, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου.