Ανοιχτή στο ενδεχόμενο να παίξει και στο επόμενο Survivor, αν της δοθεί η ευκαιρία, δήλωσε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η φιναλίστ του φετινού τελικού του ριάλιτι επιβίωσης, έδωσε συνέντευξη στο TV Έθνος και ανέφερε πως θέλει να πάει να παίξει ξανά, ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω και να κερδίσει αυτή τη φορά τον διαγωνισμό. Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για το αν θα ξαναπήγαινε, η Βαμβακούση απάντησε: «Νομίζω ότι το χρωστάω στον εαυτό μου γιατί δεν κέρδισα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και για τους λόγου που αποφάσισε να συμμετάσχει στο παιχνίδι, λέγοντας πως το έκανε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. «Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν είχα ψυχολογικές δυνάμεις, μπήκα σε μια πολύ κακή φάση της ζωής μου για να γίνω πιο δυνατή και τα κατάφερα. Θα μπορούσα να τα κρύψω όλα, αλλά πολύ απλά αυτή είναι ζωή μου. Έκλαψα αρκετά μέσα στο παιχνίδι. Έχασα την αδελφή μου, τον πατέρα μου, την κολλητή μου και τον ξάδελφο μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μαθαίνεις να ζεις με αυτόν τον πόνο και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους γύρω μας. Οπότε το Survivor λειτούργησε θετικά σε όλο αυτό. Πριν μπω στο παιχνίδι ένιωθα Survivor. Το πιο δύσκολο Survivor είναι αυτό της ζωής, δεν συγκρίνεται το να χάνεις τους δικούς σου ανθρώπους με το να είσαι σε ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με τις αισθήσεις».

Η Βαμβακούση επεσήμανε πως αφού ξεκουραστεί για λίγο, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Γυμναστική Ακαδημία, ενώ έχει κάνει ήδη αίτηση για δουλειά σε ιδιωτικό σχολείο, όπου και έγινε δεκτή. Δεν θα έλεγε πάντως όχι και σε μια πρόταση για παρουσία στην τηλεόραση, όπως σχολίασε.