Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πιο δροσερό cocktail spot της περιοχής.

Το Sandhill δεν είναι απλώς ένα beach bar, όπου θα παραγγείλεις ένα καφέ για να πιεις όσο θα είναι πάνω στην ξαπλώστρα, κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Προσφέρει πολλά περισσότερα για τους λουόμενους που το επιλέγουν. Ένα από αυτά, στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι τα μοναδικά cocktails, που ετοιμάζει.

Εντυπωσιακά στην εμφάνιση και άκρως γευστικά, τα δροσερά ποτά που μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες, έχουν ένταση και φρεσκάδα...

Οι μείξεις είναι το μεγάλο ατού του bartender, που ξέροντας τι κάνει, δημιουργεί cocktails, στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.


Αυτό το συναρπαστικό «σπίτι» στην παραλία της Καλόγριας, διαθέτει θέα στη θάλασσα και με τη συνοδεία ενός δροσερού cocktail, είναι ό,τι θα μπορούσαμε να χρειαστούμε για μια καλοκαιρινή χαλαρή fiesta.

Το πρώτο που θα σας κερδίσει είναι η εμφάνιση. Εκτός από τα κλασσικά που μπορείτε να απολαύσετε, σε κανονικό ποτήρι, υπάρχουν και εκείνα που ανεβαίνουν ένα επίπεδο παραπάνω.

Μιλάμε για εκείνα που μπορείτε να δοκιμάσετε μέσα από έναν ανανά ή από ένα κοχύλι. Μπορεί η γεύση να είναι το παν, ωστόσο και η όψη μετράει πολύ.

Το Sandhill, σας περιμένει για μια γευστική δοκιμή, που πραγματικά θα σας ανανεώσει και θα σας ενθουσιάσει.

Δίπλα στη θάλασσα, εκεί που σκάει το κύμα, μπορείτε να φανταστείτε να κρατάτε κάτι διαφορετικό στο χέρι, εκτός από ένα δροσιστικό cocktail;

Δείτε πρώτα μερικές φωτογραφίες και ύστερα, πηγαίνοντας εκεί κάντε την επιλογή σας. Δεν θα το μετανιώσετε...