Μάλλον κρατάει την έδρα του στην Αχαΐα ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχει πάρει την οριστική του απόφαση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός τείνει να αποφασίσει στο να κρατήσει την έδρα του στην Αχαΐα, εκτιμώντας με αυτόν τον τρόπο τις χιλιάδες ψήφους που πήρε στο νομό και ότι ήταν ο μεγάλος νικητής στη μάχη των επικεφαλής, κερδίζοντας τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τον Γιώργο Παπανδρέου. 

Ωστόσο, η απόφαση του δεν είναι οριστική και το όλο θέμα αναμένεται να συζητηθεί και στην Π.Γ. του κόμματος, το πρωί της Τετάρτης, στα γραφεία της Κουμουνδούρου. Το σίγουρο είναι ότι έχει αποφασίσει να μην κρατήσει την έδρα στην Λάρισα, κάτι που θα δώσει την δυνατότητα στην ηθοποιό Άννα Βαγενά να μπει και πάλι στα έδρανα. 

Όλα λοιπόν παίζονται μεταξύ του ηθοποιού Πάνου Σκουρολιάκου στην Ανατολική Αττική και του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν κρατήσει την έδρα στην Ανατολική Αττική μπαίνει στο Κοινοβούλιο ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Το πιθανότερο όμως είναι να κρατήσει την έδρα στην Αχαΐα και να μείνει εκτός ο γιατρός Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Σε μία τέτοια περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει την Αχαΐα με τους Αλέξη Τσίπρα, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου.