Στο πλαίσιο της παρουσίασης της τρίτης γενιάς του πολυτελούς και πετυχημένου μοντέλου της BMW την ΣΕΙΡΑ 1, η A. Τζουραμάνης ΕΠΕ διοργάνωσε στην Πάτρα ένα μοναδικό event στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της, που προσέλκυσε πολλούς λάτρεις και θαυμαστές της μάρκας.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την νέα BMW ΣΕΙΡΑ 1, τρεις μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά της.

Οι αποδοτικοί κινητήρες σε συνδυασμό με το σύστημα μετάδοσης κίνησης  στους  μπροστινούς τροχούς που για πρώτη φορά εφαρμόζει η BMW, κέντρισαν την περιέργεια των fun της μάρκας. Η ψηφιοποίηση του περιβάλλοντος του οδηγού μέσω συστημάτων διασυνδεσιμότητας και ασφάλειας, ο δυναμικός και νεανικός σχεδιασμός, ο σπορ χαρακτήρας, οι βελτιωμένοι και αισθητά μεγαλύτεροι χώροι τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους αλλά και ο εσωτερικός διάκοσμος που συναντάμε σε μεγαλύτερα μοντέλα, ήταν μερικά από τα στοιχεία που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Το νέο μοντέλο έχει αρχική τιμή 26.125 ευρώ ενώ οι 50 πρώτοι πελάτες που θα την αποκτήσουν θα κερδίσουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.