Έχοντας προχωρήσει το περασμένο διάστημα σε επέμβαση η αθλήτρια του Α.Σ. Τόφαλος και του Μάκη Συνοδινού, τώρα έχει ξεκινήσει να συνέρχεται, έχοντας αρχίσει προπονήσεις σε ελαφρούς ρυθμούς. 

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος έμεινε έτσι αγωνιστικά εκτός των ρινγκ, όμως, η ίδια είναι αποφασισμένη να επιστρέψει και να συνεχίσει το μποξ και την πυγμαχία αφού έχει ακόμα σημαντικά πράγματα να προσφέρει. 

Ήδη έχει ξεκινήσει την προσπάθεια της πάνω σε αυτό. Ωστόσο, η αποθεραπεία της διαρκεί ακόμα και σε αγωνιστικούς ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται να μπει από τον Σεπτέμβρη και μετά, έχοντας την ελπίδα ότι θα καταφέρει να συνέλθει γρήγορα για να προλάβει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπάρχουν μπροστά της.

Ακόμα πάντως δεν είναι σίγουρο πότε θα επανέλθει πλήρως. Το σίγουρο είναι ότι η Πατρινή πρωταθλήτρια του Α.Σ. Τόφαλος θα κάνει την προσπάθεια της, καθώς είναι ένα κορίτσι που όπως μας έχει δείξει δεν τα παρατάει ποτέ, είναι πεισματάρα και επίμονη, ενώ ταυτόχρονα εργατική και τα δίνει όλα στις προπονήσεις. Περιμένουμε λοιπόν την επιστροφή της στα ρινγκ.