"Γαλάζιο" τετράγωνο έχει στηθεί στην Αγίου Ανδρέου και στην συμβολή της με την Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα, στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, μετά και την διαφαινόμενη μεγάλη νίκη του κόμματος, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών. 

Το κλίμα στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας είναι χαρούμενο, όχι όμως πανηγυρικό, με τους ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας να μιλούν από τώρα για την κρισιμότητα της επόμενης ημέρας και τη δουλειά που πρέπει να γίνει για να οδηγηθεί η χώρα στην ανάπτυξη.

Το ενδιαφέρον όλων σε ότι έχει να κάνει πάντως με το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αν η Νέα Δημοκρατία καταφέρει να πάρει τον νομό και να τον κάνει "γαλάζιο", κάτι που μάλλον είναι δύσκολο να γίνει.

Στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης, αλλά ο πρώην πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, Θρασύβουλος Μαυρομμάτης. 

Όσο περνάει η ώρα τόσο αυξάνεται ο κόσμος που φτάνει στο εκλογικό κέντρο του κόμματος. Αντίθετα στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γεωργίου επικρατεί προβληματισμός και κατήφεια. Λίγα τα χαμόγελα από τον κόσμο που βρίσκεται εκεί, με τους περισσότερους να μιλούν για μία σίγουρη ήττα. 

Πιο ήπια είναι τα πράγματα και στο εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ που προσπαθούν να ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα. Ένα ακόμα στοιχείο που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι στις τηλεοράσεις που έχουν στηθεί στα εκλογικά κέντρα στην Νέα Δημοκρατία βλέπουν ΣKAI και Ant1, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούν τα αποτελέσματα μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. 

Δείτε φωτογραφίες: 


Στην Νέα Δημοκρατία στην Αγίου Ανδρέου


Στο ΚΙΝΑΛ και στον ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γεωργίου