Τραγική είναι η κατάσταση με τη ρύπανση έξω από τα σχολεία, που πηγαίνει ο κόσμος να ψηφίσει, αλλά και σε άλλα σημεία της Πάτρας.

Το πρωί της Κυριακής που οι Πατρινοί πήγαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, συνάντησαν σε πολλές περιοχές της πόλης, χιλιάδες φυλλάδια από κόμματα, πεταμένα κάτω.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από την Εγλυκάδα, που λίγα ακόμα να είχαν ρίξει, ο δρόμος θα είχε εντελώς καλυφθεί. Το ίδιο σκηνικό (και χειρότερα) επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες και στην Αρόη, ενώ λίγο καλύτερα είναι τα πράγματα προς την Αγυιά.


Εγλυκάδα

Εγλυκάδα

Φαίνεται πως όταν πρόκειται για ψήφο, ξεχνάμε τα σημαντικά προβλήματα της κοινωνίας και δεν πειράζει αν ρυπαίνουμε το περιβάλλον.

Κάπως έτσι, μάλλον σκέφτηκαν οι δημιουργοί αυτής της εικόνας, ρίχνοντας χιλιάδες φυλλάδια στους δρόμους, σε μια ύστατη προσπάθεια να πάρουν τους πολίτες με το μέρος τους.

Κρίμα...


Χαμός με τα φυλλάδια κομμάτων στους δρόμους της Πάτρας! (φωτο) Χαμός με τα φυλλάδια κομμάτων στους δρόμους της Πάτρας! (φωτο) Χαμός με τα φυλλάδια κομμάτων στους δρόμους της Πάτρας! (φωτο) Αγυιά

Αγυιά