Κανονικά συνεχίζεται η προσέλευση των ψηφοφόρων στα 310 συνολικά εκλογικά τμήματα της Πάτρας στο πλαίσιο των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι ικανοποιητική ως ένα βαθμό, κάτι που όμως αναμένεται να ξεκαθαριστεί στην εξέλιξη της όλης διαδικασίας, με τις κάλπες να κλείνουν στις 7 το απόγευμα. 

Αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν πρώτα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και στη συνέχεια έχοντας ήδη φορέσει το μαγιό τους έκανα εξόρμηση στις κοντινές και στις μακρινές παραλίες της περιοχής, αφού η ζέστη για ακόμα μία ημέρα είναι αρκετά έντονη. Από τις 2 και μετά η προσέλευση των ψηφοφόρων μειώθηκε αισθητά και αναμένεται η ροή να συνεχιστεί από τις 4 με 5 και μετά. 

Το μεγάλο πρόβλημα και σε αυτή την εκλογική διαδικασία με βάση τα όσα έλεγαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στα εκλογικά κέντρα ήταν η απουσία των μελών των εφορευτικών επιτροπών. Οι περισσότεροι από αυτούς που είχαν οριστεί δεν προσήλθαν, κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει και πάλι τη διαδικασία. 

Κατά τα άλλα όλα προχωρούν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε όλη την Αχαΐα ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων φτάνει τα 636 και ο αριθμός του εκλογικού σώματος ξεπερνά τους 281.000 ψηφοφόρους. 

Δείτε φωτογραφίες από εκλογικά τμήματα της Πάτρας.