Το καλοκαίρι οι τσάρκες μας πληθαίνουν και η αναζήτηση για το κατάλληλο μέρος που θα μας προσφέρει τη διασκέδαση που θέλουμε, συνήθως είναι κάτι που μας δυσκολεύει.

Όχι όμως από τη στιγμή που υπάρχει η Πλαζ. Αρκετά κοντά ώστε να φτάσουμε γρήγορα, αλλά και αρκετά... μακριά ώστε να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε κάπου εκτός Πατρών.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μας περιμένει με ζωντανή μουσική για να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Ο Γιώργος Παράμερος, η Μαρία Φάκου και η Αθηνά Μάλλια, μαζί με τον Δημήτρη Φουντά και τον Μπάμπη Πάγκαλο, έχουν δημιουργήσει μία μουσική ομάδα, που έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλούς θαυμαστές.


Το περασμένο Σάββατο, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι θαμώνες της Πλαζ, άφησαν στην άκρη τις σκέψεις τους για το πολιτικό σκηνικό και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ανάμεσά τους, βρέθηκε και ένας πολιτικός, υποψήφιος βουλευτής στο νομό Αχαΐας. Μιλάμε φυσικά για τον Γιώργο Παπανδρέου, που επέλεξε να περάσει το Σαββατόβραδό του στην Πλαζ, ακούγοντας αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Χωρίς να αναφερθεί καθόλου στην ημέρα των εκλογών, ο πρώην πρωθυπουργός χαλάρωσε δίπλα στο κύμα...

Δείτε φωτογραφίες: