Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αν η ερωτική σας ζωή ήταν υπερβολικά απρόβλεπτη για τα γούστα σας, μην ανησυχείτε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα και να ζήσει τη ζωή του με τους δικούς τους όρους. Σύντομα θα βιώσετε έναν κύκλο κατά τη διάρκεια του οποίου ο έρωτας θα είναι στα ύψη του. Αν έχετε συμβιβαστεί με πολλά τώρα τελευταία, πάρτε λίγο χρόνο για να βρείτε το ρυθμό σας.

Ταύρος

Ελεύθεροι: η έντονη ενέργεια της σελήνης στο ζώδιο του σκορπιού θα φέρει βαθιά συναισθήματα και  πάθη στην επιφάνεια. Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιπες όψεις θα ενθαρρύνουν μία επαφή με κάποιον που φαίνεται αρκετά μυστηριώδης. Σε σχέση: Αν έχετε αποφασίσει να γυμναστείτε μαζί με τον σύντροφο σας, μειώστε τώρα τις κακές συνήθειες και κάντε το πρώτο βήμα της υγιεινής διατροφής.

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: θα έχετε αρκετές κοινωνικές προσκλήσεις αλλά δεν θα θέλετε να χάσετε καμία, καθώς αυτή η περίοδος είναι μία από τις πιο ευνοϊκές στον έρωτα και τις νέες φιλίες. Η επαφή της Αφροδίτης με τον ουρανό θα φέρουν στη ζωή σας μία όμορφη συζήτηση που θα αγγίξει τη καρδιά σας. Σε σχέση: οι αλλαγές στον τρόπο ζωής θα σας γλιτώσει κάποια χρήματα μακροπρόθεσμα.

Καρκίνος

Ελεύθεροι: ένα ερωτικό ενδιαφέρον θα σας κινήσει την περιέργεια περισσότερο από ότι συνήθως και θα πάρετε το θάρρος να το πλησιάσετε και να δημιουργήσετε έναν δυνατό δεσμό. Σε σχέση: αν και τα επαγγελματικά καταναλώνουν αρκετό από το χρόνο σας, αφιερώστε μερικές ώρες για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και χαλαρωτικό με το σύντροφο σας.

Λέων

Αν νιώσετε πως χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, παραδοθείτε στην επιθυμία της καρδιά σας, καθώς αργότερα θα χρειαστείτε ενέργεια. Αρκετά σύντομα θα βιώσετε κάποιες ρομαντικές πιθανότητες που θα ενισχύσουν τη ζωτικότητά σας. Σήμερα όμως, θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με έναν ιδιαίτερο φίλο.

Παρθένος

Ελεύθεροι: μία αισιόδοξη συμπεριφορά στον έρωτα θα σας γεμίσει με ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Η προσμονή θα είναι το κλειδί για μία διασκεδαστική βραδιά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Σε σχέση: ο έρωτας θα είναι το επίκεντρο, για αυτό σχεδιάστε μία διαφορετική βραδιά που θα αναζωογονήσει τη σχέση σας.

Ζυγός

Ελεύθεροι: Νιώθετε την αλλαγή που έρχεται στη ζωή σας ή ήρθε απλά η ώρα να επιλέξετε μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Ξεκουραστείτε λίγο για να μπορέσετε να καταλάβετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Σε σχέση: υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον για να απομακρυνθείτε από παλιές συνήθειες. Μαζί μπορείτε να πετύχετε τα πάντα!

Σκορπιός

Ελεύθεροι: αν και οι ρομαντικοί παρορμητισμοί θα σας βάλουν σε πειρασμό, το πιθανότερο είναι να θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας. Αν κάποιος το παίζει δύσκολος, ήρθε η ώρα να δείτε τα γεγονότα και να προχωρήσετε. Σε σχέση: θα υπάρξουν συζητήσεις που χρειάζονται υπομονή και ηρεμία. Μόνο έτσι θα λύσετε τα προβλήματά σας. Προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας.

Τοξότης

Αυτή η ιδιαίτερα κοινωνική ημέρα υπόσχεται διασκέδαση και γέλιο. Καθώς η Αφροδίτη συνδέεται με τον ουρανό ίσως τα όνειρα σας γίνουν πραγματικότητα. Η προσωπική σας γοητεία θα λάβει απίστευτη ώθηση. Και ενώ η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη, συζητήστε με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους.

Αιγόκερως

Σε σχέση: ο ήλιος στο ζώδιο του καρκίνου συνεχίζει να ευνοεί τα ερωτικά σας, ειδικά τις μακροχρόνιες σχέσεις. Όποια θέματα και αν πρέπει να αντιμετωπίσετε, θα είναι εύκολο να βρείτε μία λύση που να ταιριάζει και στους δύο. Ελεύθεροι: ένας αναπάντεχος καλεσμένος θα σας χαρίσει ένα υπέροχο απόγευμα.

Υδροχόος

Ελεύθεροι: οι σημερινές εξελίξεις θα σας αρέσουν αρκετά, και θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε έξω και να χαλαρώσετε. Αν και ένας φίλος θα αποδειχθεί περισσότερο απρόβλεπτος από ότι συνήθως, η διασκέδαση είναι δεδομένη. Σε σχέση: κάποιες δραστηριότητες στο σπίτι θα σας κρατήσουν μέσα χωρίς αυτό να σας χαλάσει τη διάθεση. Δημιουργήστε ένα ρομαντικό σκηνικό και χαλαρώστε μαζί με τον σύντροφο σας.

Ιχθύες

Σε σχέση: καθώς ο Ερμής συνεχίζει να βρίσκεται στον τομέα της οικογένειας, υπάρχει ένα ζήτημα που θα χρειαστεί οπωσδήποτε να το αντιμετωπίσετε. Ρίξτε μία ματιά στις διαφορετικές προοπτικές και θα σας έρθουν μερικές υπέροχες ιδέες. Ελεύθεροι: αν είναι δύσκολο να έρθετε κοντά σε κάποιους ανθρώπους, ίσως οφείλεται στο ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας.

Πηγή: astro-live.gr