Μπορεί να είναι από το Ηράκλειο και να ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα, όμως, όσοι σύχναζαν στο "Χάραμα" της Πάτρας, σίγουρα την θυμούνται μέσα από τις εμφανίσεις της και την υπέροχη φωνή της. 

Η Βάλια Σωμαράκη που εμείς στην Πάτρα γνωρίσαμε μέσα από την συνεργασία της με το συγκεκριμένο ιστορικό μαγαζί της πόλης (το 2017 και το 2018, για δύο καλοκαιρινές σεζόν και μία χειμερινή), είναι μία ανερχόμενη τραγουδίστρια που έχει να πει πολλά και έχει κάνει ήδη ορισμένα σημαντικά πράγματα στην μέχρι τώρα καριέρα της. 

Τραγούδησε στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού όπως ο Πασχάλης Τερζής, αλλά και νεότερους καλλιτέχνες που έχουν διαγράψει ήδη την δική τους πορεία στα μουσικά δρώμενα όπως Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Πέγκυ Ζήνα, ενώ προχωρά με σταθερά βήματα στην ανοδική προσωπική καλλιτεχνική διαδρομή. 

Μια τραγουδίστρια που ως τηλεθεατές έχουμε γνωρίσει μέσα από τις εμφανίσεις της σε μουσικές τηλεοπτικές εκπομπές και η οποία είχε επίσης  συνεργασίες με σημαντικά ονόματα μουσικοσυνθετών όπως ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Γιώργος Χατζηνάσιο. Η Βάλια Σωμαράκη πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε από την "Heaven" το νέο της τραγούδι το "Θέλω".

Πρόκειται για ένα δυναμικό ερωτικό τραγούδι γεμάτο συναίσθημα, που σε συνδυασμό με την μοναδική φωνή της Βάλιας Σωμαράκη μας συνεπαίρνει στο ρυθμό του. 


Φωτό - Nikos Droukas

Φωτό - Nikos Droukas

Ένα τραγούδι που αναμένεται να ακουστεί στα μαγαζιά, αλλά και στα ραδιόφωνα.

Τη μουσική έχει γράψει ο Πάνος Καπίρης και οι στίχοι ανήκουν στον Σπύρο Γιατρά, ενώ η 818 υπογράφει την σκηνοθεσία στο music video για το νέο αυτό τραγούδι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ίδια ξεκίνησε σπουδές στην φωνητική το 2001 και πήρε πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού το 2010. 

Αυτήν την περίοδο η ανερχόμενη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο «Posidonio», ενώ η ίδια θυμάται με νοσταλγία τις όμορφες στιγμές που έζησε στην Πάτρα και τη σχέση που είχε πετύχει με το κοινό της αχαϊκής πρωτεύουσας. 


Βάλια Σωμαράκη - Θέλω (Official Music Video)