Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται 45χρονος επιχειρηματίας από τον Πύργο, ύστερα από επεισόδιο που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο 45χρονος και ο αδελφός του, μικρότερης ηλικίας, που βρίσκονταν στην επιχείρηση που διατηρούν επί της οδού Κατακόλου (λίγο πριν το γήπεδο του Αργοναύτη), φέρεται να συμμετείχαν σε συμπλοκή με νεαρότερο οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αιτία του επεισοδίου αποτέλεσε ο θόρυβος που προκαλούσε το διερχόμενο ΙΧ.

Η φραστική αντιδικία ήταν έντονη και οι εμπλεκόμενοι όπως φαίνεται δεν έμειναν μόνο στα λόγια… λίγες στιγμές αργότερα ο 45χρονος κείτονταν αναίσθητος στο δρόμο έπειτα από σπρώξιμο που φέρεται να δέχθηκε και είχε ως αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 45χρονο στην ΜΕΘ Ιωαννίνων ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του ΙΧ καθώς και τον αδελφό του 45χρονου αφού σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση από τον δεύτερο.

Και οι δυο αναμένονται να οδηγηθούν το απόγευμα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας.

Πηγή: patrisnews