Μια νέα σειρά τραγουδιών αναμένεται να κυκλοφορήσει διαδικτυακά στο youtube o Πατρινός μουσικός και τραγουδοποιός, Βασίλης Ράλλης

Η σειρά αυτή, σύμφωνα με όσα απαιτεί το concept του νεαρού συνθέτη που συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε διάφορα σημεία, μέρη και μαγαζιά της Ελλάδος, θα έχει ένα βασικό στοιχείο. Θα είναι τραγούδια unplugged, παιγμένα με μόνο μία ακουστική κιθάρα και τη φωνή του ιδίου.

Πρόκειται για τραγούδια στα οποία έχει γράψει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική, ενώ θα τα παρουσιάζει ανέγγιχτα, έτσι όπως γεννήθηκαν χωρίς καμία επεξεργασία και μοντάζ. Μόνη σύντροφος του νεαρού τραγουδοποιού σε αυτή τη σειρά θα είναι η κιθάρα.

Είναι ένα concept που ασφαλώς την εποχή του διαδικτύου, της πληροφορικής και της κυριαρχίας της τεχνολογίας στη μουσική, κεντρίζει το ενδιαφέρον από κάθε πλευρά. Τα τραγούδια αυτά, σύμφωνα με τα όσα μας λέει ο Πατρινός μουσικός, Βασίλης Ράλλης, γεννήθηκαν μέσα από τα ταξίδια που έχει κάνει σε όλη την Ελλάδα από διάφορες εμφανίσεις του και live. 

To πρώτο τραγούδι της σειράς αυτής ονομάζεται "Άσπρο κυκλάμινο" και ανέβηκε στο youtube πριν από μερικές ώρες. Ξεχωρίζει για τους στίχους του που βγάζουν εικόνες και έναν έντονο συναισθηματισμό που παρασέρνει τους ακροατές. 

Ακούστε το: 


Βασίλης Ράλλης-Άσπρο κυκλάμινο