Η Πριγιάνκα Τσόπρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle UK αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον τραγουδιστή Νικ Τζόνας αλλά και για τη φιλία της με τη Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Η Ινδή ηθοποιός, που ξεκίνησε ως μοντέλο αλλά κατάφερε να κατακτήσει το Χόλιγουντ, παραδέχθηκε ότι ο γάμος της με τον τραγουδιστή των Jonas Brothers ήταν «πολύ υπερβολικός».

«Αποφασίσαμε πού θα γίνει η γαμήλια τελετή (στην Ινδία) τον Οκτώβριο και παντρευτήκαμε την 1η Δεκεμβρίου. Είχαμε 1,5 μήνα για να την σχεδιάσουμε… Ήταν πολύ υπερβολική. Ας ελπίσουμε ότι το κάνουμε μόνο μία φορά. Έτσι είναι υπέροχο» τόνισε.

Η ηθοποιός παρατήρησε ότι ο γάμος και η συμβίωση διαφέρουν τόσο πολύ.

«Ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το να έχεις σύζυγο και φίλο είναι τόσο διαφορετικά πράγματα. Όταν λες τους όρκους σου στο άλλο πρόσωπο, τότε γίνεται η οικογένειά σου και είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Υπάρχει μια παράξενη ευθύνη. Και μια ασφάλεια που προέρχεται από αυτό. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον καθημερινά».

Όσο για τη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ την οποία αποκαλεί «Megs» η Πριγιάνκα Τσόπρα είπε ότι «ήταν προορισμένη πάντα για σπουδαία πράγματα. Να είναι η αλλαγή και να είναι μια σημαντική φωνή».

"Είναι τόσο καταπληκτικό πώς αλλάζουν οι ζωές. Πιστεύω πολύ ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, αλλά πρέπει να υπάρχει κάτι μεγαλύτερο που να μας βάζει στις συνθήκες, στις οποίες μπαίνουμε" ανέφερε.

"Το όνειρο της ζωής μου είναι να μπορέσω να κάνω μια ταινία που θα έχει κατά κύριο λόγο συντελεστές από τη Νότια Ασία» αποκαλύπτει. «Είμαι τόσο ευτυχής που είμαι σε θέση να μπορώ να ανοίξω αυτές τις πόρτες. Θέλω να το κάνω, γιατί κανείς δεν κατάφερε να το κάνει για μένα" σχολίασε.