Στην τελική ευθεία για τις Εθνικές Εκλογές της προσεχούς Κυριακής 7 Ιουλίου και η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα – Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ, Ευσταθία Γιαννιά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Είναι επιβεβλημένη και αναγκαία η προσέλευση στις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Δεν είναι απλά εθνικές εκλογές, αλλά μία δημοκρατική αναμέτρηση που επέβαλε ο ίδιος ο πολίτης, μετά την πρόσφατη αρνητική ψήφο στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε το όνειρο για μια αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είμαι δίπλα σας από την αρχή της καριέρας μου, μοιράζομαι τα προβλήματα και τις αγωνίες σας. Είμαι δίπλα σας με διάθεση προσφοράς και διεκδίκησης κάθε δίκαιου αιτήματός σας, με στόχο την ευημερία και την πρόοδο του τόπου μας.

Έδωσα και συνεχίζω να δίνω τη μάχη για μια Αχαΐα, ανταγωνιστική, που θα εργάζεται, θα καινοτομεί, θα προοδεύει. Μια Αχαΐα με Ασφάλεια, Υποδομές, Επενδύσεις και κυρίως νέες δουλειές. Μια Αχαΐα που θα χαιρόμαστε να ζούμε και θα χωράει τα όνειρα των παιδιών μας. Των παιδιών που θέλουμε να επιστρέψουν στην Πατρίδα και μαζί με αυτά που αγωνίζονται εδώ, όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα και να χτίσουμε τη νέα φωτεινή Ελλάδα!

Ο τόπος θέλει αγώνες και έχω μάθει να τους δίνω!

Ζητώ λοιπόν, Ψήφο Εμπιστοσύνης, ώστε από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου να τους δώσω για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και για όλους μαζί. Είναι δέσμευση και αποτελεί συμβόλαιο συνεργασίας.

Πάμε γερά και δυνατά για τη Νίκη!!!"