Θα καταφέρει η Νέα Δημοκρατία σε αυτές τις εκλογές να ρίξει το κάστρο της Κεντροαριστεράς και να βάψει "γαλάζιο" έναν νομό που έχει να δει αυτό το χρώμα από τις πρώτες εκλογές της μεταπολίτευσης;

Ιδού το ερώτημα. Στη Νέα Δημοκρατία το πιστεύουν και αυτό που λένε σε ότι αφορά για το αποτέλεσμα στην Αχαΐα είναι "ή τώρα ή ποτέ". Μέσα σε αυτό το αισιόδοξο κλίμα ετοιμάζονται για να κλείσουν την προεκλογική τους περίοδο, με μία εκδήλωση που θα γίνει σήμερα, στο χώρο που τους τελευταίους δύο μήνες έχει ταυτιστεί με την Νέα Δημοκρατία, εκεί στο εκλογικό τους κέντρο, στην Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου (ήταν και το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαδημάτου στις δημοτικές εκλογές). 

Στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρών όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα που θα απευθύνουν χαιρετισμό, ενώ εκεί θα είναι ως επίτιμη καλεσμένη η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, η οποία το τελευταίο διάστημα έρχεται αρκετά συχνά στην περιοχή μας.

Για την εκδήλωση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης μία συνέντευξη Τύπου στο εκλογικό κέντρο του κόμματος με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανδρέα Μαζαράκη να απευθύνει μήνυμα για νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές για μια καλύτερη Αχαΐα και μια καλύτερη Ελλάδα.

Ο ίδιος σχολιάζοντας μάλιστα τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στη πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα μίλησε για προσπάθειες της ΕΡΤ να μας πείσει ότι οι συγκεντρώσεις του Τσίπρα είναι πολυάνθρωπες και ότι ο Μητσοτάκης έχει χάσει τη μάχη της πλατείας. 

"Μόνο που η αλήθεια είναι διαφορετική, όπως προκύπτει από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Και παρά τις προσπάθειες της ΕΡΤ να δείξει ότι υπάρχει πολύς κόσμος, με τη βοήθεια ευρυγώνιων φακών, η αλήθεια τελικά δεν μπορεί να κρυφτεί" τονίζει μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ. 

Πάντως, στη Νέα Δημοκρατία έχοντας φτάσει στην κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας, μέσα από μία σειρά δράσεων που έχουν ξεκινήσει στις συνοικίες της Πάτρας και στα χωριά του νομού, έχουν φτάσει στο συμπέρασμα ότι η συσπείρωση του κόμματος θα είναι πιο ενισχυμένη από ποτέ σε αυτές τις εκλογές και ότι το κάστρο στο τέλος θα πέσει.