Αρκετές συζητήσεις έχει προκαλέσει το εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match, στο οποίο εμφανίζεται ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, να είναι πιο ψηλός από τη σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι.

Μόλις είδαν το εξώφυλλο, οι Γάλλοι αναρωτήθηκαν πώς έγινε αυτό, μιας και όπως είναι γνωστό, ο Σαρκοζί δεν είναι και το πρώτο... μπόι. Επίσης, είναι αδύνατο, η Κάρλα Μπρούνι, η οποία είναι πρώην μοντέλο και έχει ύψος 1.75μ., να σκύβει δίπλα του.

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι έχει γίνει φώτοσοπ και πως πίσω από αυτό κρύβεται η προσπάθειά του να επιστρέψει στην πολιτική, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το βιβλίο του «Passions» («Πάθη»), το οποίο έχει γίνει μπεστ σέλερ στη χώρα του.

Τα σχόλια που έγιναν και ο σάλος που προκάλεσε το εξώφυλλο, ανάγκασε το περιοδικό να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. «Ορισμένοι ένιωσαν έκπληξη που είδαν τον Νικολά Σαρκοζί να είναι ψηλότερος από τη σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι. Στη φωτογραφία που διαλέξαμε ο Σαρκοζί ήταν ένα σκαλί πάνω από τη Μπρούνι σε σκάλα του σπιτιού τους» ανέφερε το περιοδικό για τη φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Ιούνιο.


Σημειώνεται, πως οι Γάλλοι πολιτικοί προτιμούν το Paris Match, καθώς πιστεύουν ότι ένα καλό φώτοσοπ και μια εκ βαθέων συνέντευξη, μπορεί να τους επαναφέρει στη δημοσιότητα και να προκαλέσει το ενδιαφέρον των πολιτών. Πάντως, αυτή είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο περιοδικό «παίζει» με το ύψος του Σαρκοζί καθώς σε εξώφυλλό του πάλι, το 2015, τον είχε εμφανίσει να είναι λίγο ψηλότερος από την Κάρλα Μπρούνι, καθώς οι δύο τους περπατούσαν σε παραλία στην Κορσική.