Στο κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου, στις 10 το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2019, ο Ανδρέας Κατσανιώτης θα υποδεχτεί τους πολίτες στον κήπο του Royal της Πάτρας, σε μία φιλική και χαλαρή συνάντηση, λίγο προτού οι κάλπες επισφραγίσουν τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την ισχυρή αυτοδυναμία της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με τη βεβαιότητα πως και η Αχαΐα θα στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα στις εκλογές, ο Ανδρέας Κατσανιώτης θα συναντηθεί με τους συναγωνιστές του χθες, τους συνοδοιπόρους του σήμερα, αλλά και όλους εκείνους που καθημερινά πυκνώνουν τις τάξεις της παράταξης που ενώνει όλους τους Έλληνες, πιστεύοντας ότι η περιοχή μας δικαιούται να έχει ισχυρή φωνή και παρουσία στην  επόμενη Βουλή και στην επόμενη κυβέρνηση, προκειμένου να καλύψει τον χαμένο χρόνο.

«Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε και στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε τη δουλειά για μία Αχαΐα πρωταγωνίστρια. Με τη δική σας στήριξη θα συνεχίσω να δίνω τον αγώνα μου για τον τόπο μου από την πρώτη γραμμή.

Για να σφίξουμε τα χέρια και να μιλήσουμε για το μέλλον που μας ανήκει.

 Για το κέρασμα της νίκης και της ελπίδας», αναφέρει ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην πρόσκλησή του, δίνοντας ραντεβού με όλους στο Royal.