Η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή και Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, Γιώργου Κουτρουμάνη, στο «Πάνθεον», θύμισε τις παλιές καλές συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι ενδεικτικό πως από νωρίς επικράτησε το αδιαχώρητο από στελέχη και φίλους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και όπως φάνηκε από τις γεμάτες θέσεις, για πολλούς η «επιστροφή στις γαλάζιες ρίζες» θεωρείται δεδομένη.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, στη διάρκεια της ομιλίας του, έθεσε ξεκάθαρα το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως η παράταξη του θα πορευτεί με γνώμονα τις ίσες ευκαιρίες σε όλες και σε όλους.

Μετά από το τέλος της εκδήλωσης, οι παριστάμενοι έσπευσαν να ευχηθούν στον Γιώργο Κουτρουμάνη «καλή επιτυχία», με τον ίδιο να τους χαιρετά έναν-έναν προσωπικά, ευχαριστώντας τους για την έμπρακτη στήριξη τους στον αγώνα του.

Αν μη τι άλλο ήταν μια πολιτική συγκέντρωση, βγαλμένη από άλλες δεκαετίες, δείχνοντας πως οι Πατρινοί επιζητούν το κάτι διαφορετικό στην πολιτική τους κουλτούρα, μέσα από πρόσωπα που να τους αποπνέουν πάνω απ' όλα εμπιστοσύνη για ένα καλύτερο αύριο.

Αν κρίνουμε πάντως και από τις εξίσου πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις του Γιώργου Κουτρουμάνη σε Αίγιο και Κάτω Αχαΐα, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιτυχημένη εκδήλωση της Πάτρας, αποδεικνύοντας πως ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει για τα καλά.