Είναι μόλις 19 χρονών και έχοντας ασχοληθεί από μικρή με τον πρωταθλητισμό έχει μάθει στην ζωή της να βάζει στόχους και να αγωνίζεται για αυτούς. 

Η Τζωρτζίνα Μπότσαρη είναι η αθλήτρια του Πέλοπα Πατρών που θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δάση και να μπει από την νέα χρονιά σε έντονους ρυθμούς προπονήσεων. "Φέτος κάποιες συνθήκες δεν μου το επέτρεψαν" τονίζει."Ευελπιστώ ότι εφόσον όλα πάνε καλά από την νέα χρονιά θα τα καταφέρω". 

Ο βασικός της στόχος όμως δεν έχει να κάνει με τον πρωταθλητισμό και τον αθλητισμό γενικότερα. Αυτό που προέχει για την ίδια είναι να περάσει σε μία πανεπιστημιακή σχολή στην Πάτρα με την μέθοδο του 10%. "Το τμήμα νηπιαγωγών είναι ένα αντικείμενο που με ενδιαφέρει, όμως θέλω να σπουδάσω στην Πάτρα, στην πόλη στην οποία ζω και έχω μεγαλώσει" τονίζει. 

Πέρα από τις ασχολίες της και τα ενδιαφέροντα της η Τζωρτζίνα Μπότσαρη είναι ένα κορίτσι που δεν περνάει εύκολα απαρατήρητο. Έχοντας ασχοληθεί από μικρή με τον αθλητισμό και τον χορό ξεκίνησε το μπαλέτο μόλις ήταν 4 ετών, όμως αργότερα, μεγαλώνοντας κατάλαβε ότι δεν της ταίριαζε τόσο το μπαλέτο, ζητώντας κάτι πιο δυναμικό. 


"Στον στίβο βρήκα αυτό που ήθελα και τελικά με κέρδισε" τονίζει η ίδια. Ο στίβος της έδωσε αυτό που ήθελε αγωνιστικά, αλλά και την βοήθησε στο να φτιάξει ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο σε συνδυασμό με ύφος και το στυλ της που παραπέμπει σε ένα κλασικό δείγμα μεσογειακής - ελληνικής ομορφιάς της έχει δώσει μία άλλη μορφής φωτογένεια στον φακό. 

Μια φωτογένεια που δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να τονιστεί, κάτι το εκλεπτυσμένο για να λάμψει, έχοντας ως κυρίαρχα στοιχεία της, το απλό, το λιτό, το κλασικό. Στην ίδια της αρέσει η φωτογραφία. Όχι όμως τόσο για να κάθεται μπροστά από την κάμερα, όσο κυρίως για να βρίσκεται πίσω από αυτή.

"Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ μοντέλο. Θεωρώ ότι είμαι αρκετά ντροπαλή για κάτι τέτοιο" τονίζει. "Δεν πιστεύω ωστόσο ότι μου ταιριάζει αυτός ο χώρος, όμως ποτέ μη λες ποτέ. Πάντως το σίγουρο είναι ότι έχω άλλα πράγματα και ενδιαφέροντα που αυτή τη στιγμή προέχουν για μένα". 

Σπουδές, με λίγα λόγια, και πρωταθλητισμός.