Στην καρδιά της μαγευτικής κόκκινης ερήμου Wadi Rum στην Ιορδανία, βρίσκεται το φουτουριστικό θέρετρο Sun City Camp, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του γαλήνη και πνευματική χαλάρωση, δίνοντας τους την δυνατότητα να ζήσουν σαν Βεδουίνοι στην κοιλάδα με την απαράμιλλη γοητεία και ομορφιά.

Το θέρετρο βρίσκεται περίπου 60 χλμ. από την πόλη Άκαμπα και 313 χλμ. από το Αμάν. Κατά την άφιξη τους, οι επισκέπτες καλωσορίζονται με φρέσκους ​​χυμούς και αρωματικές δροσιστικές πετσέτες προσώπου, πριν ξεκινήσουν το καταπληκτικό τους ταξίδι στην έρημο.

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν να μείνουν στις παραδοσιακές σκηνές Βεδουίνων (τριάντα σκηνές), στις βασιλικές σκηνές (οκτώ σουίτες), στις οικογενειακές σουίτες (δύο σουίτες) ή τους μοναδικούς θόλους (είκοσι θόλοι). Καθένα από αυτά προσφέρει ευχάριστες ανέσεις ξενοδοχείου όπως ιδιωτικό μπάνιο, βεράντες, king-size κρεβάτια και θέα στα βουνά και τον νυχτερινό ουρανό.

Παρόλο που φαίνεται ότι βρίσκεστε σε άλλον πλανήτη, η σκηνή υποδοχής προσφέρει Wi-Fi καθώς και φρεσκομαγειρεμένα γεύματα σε μπουφέ με ποικιλία πιάτων για να διαλέξετε. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, εξερευνήστε το εξωτικό τοπίο με μια περιήγηση με τζιπ, μια βόλτα με dune buggy αυτοκίνητα ή ακόμα και με αερόστατο. Για μια πιο χαλαρή προσέγγιση, επωφεληθείτε από τη sunset γιόγκα και τελειώστε τη μέρα σας με ένα μάθημα αστρονομίας.


SunCity Camp