Μετά το "Ένα", το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Πατρινός peformer και συνθέτης Λεωνίδας Βασιλακόπουλος με την Spider Music, κυκλοφόρησε στο youtube και το δεύτερο single. 

Πρόκειται για το τραγούδι "Καρδιά μου εγώ", ένα τραγούδι ερωτικό που κινείται σε ένα πιο καλοκαιρινό και δροσερό ύφος και το οποίο έχει συγκεντρώσει ήδη αρκετά θετικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου και τους φίλους της μουσικής. 

Ο Πατρινός τραγουδιστής Λεωνίδας Βασιλακόπουλος, πιστός στον δρόμο που είχε από την αρχή χαράξει, με ένα ύφος που κινείται μεταξύ του έντεχνου και του μοντέρνου τραγουδιού, συνεχίζει στα ίδια μονοπάτια και ετοιμάζεται πλέον για τον πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ. 

Το άλμπουμ, σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο χειμώνα, ενώ πριν από αυτό θα βγει στον αέρα στα τέλη του Σεπτέμβρη, ένα ακόμα τραγούδι με βίντεο κλιπ, πάντα από την Spider Music. Το "Καρδιά μου εγώ" είναι ένα τραγούδι που έχει γράψει ο ίδιος στίχους και μουσική και αναμένεται να ακουστεί το καλοκαίρι, αλλά και τους επόμενους μήνες. 


Λεωνίδας Βασιλακόπουλος | Καρδιά μου εγώ | Official Audio Release©