Η υποψηφία Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα – Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ, Ευστάθια Γιαννιά λίγες ημέρες πριν από την τελική μάχη των εκλογών της 7ης Ιουλίου μας συστήνεται και δηλώνει αποφασισμένη να παλέψει για την Αχαΐα και τους ανθρώπους της.

"Επί σειρά ετών, εργάστηκα σ’ ένα επάγγελμα αυξημένης επικινδυνότητας με γνώμονα πάντα τη Δημόσια Ασφάλεια και το κοινό συμφέρον. Υπηρέτησα σε θέσεις ευθύνης στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, έχοντας διαχειριστεί σημαντικά και σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας. Εκπαιδεύτηκα γι’ αυτό τον σκοπό.

Συγκαταλέγομαι μεταξύ των έξι μάχιμων γυναικών της ΕΛ.ΑΣ, που φέρουν το βαθμό της Αντιστρατήγου.

H πρώτη γυναίκα της Ελληνικής Αστυνομίας που εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ με αντικείμενο τη διαχείριση «κρίσεων – διαπραγματεύσεις». Μέλος και Εκπαιδεύτρια της ομάδας Διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Είμαι μέλος του Τομέα Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας για θέματα Προστασίας του Πολίτη.

Δημοτική Σύμβουλος Πατρέων.

Παράλληλα είμαι σύζυγος, μητέρα και ενεργός πολίτης. Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Γιαννόπουλο, παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του Απόλλωνα Πατρών και της ΑΕΚ, με τον οποίο αποκτήσαμε δυο παιδιά. Τον Αριστοτέλη, Αναλυτή στον Τομέα της Ενέργειας και την Κωνσταντίνα, Διεθνολόγο.

Η εργασιακή μου εμπειρία, οι σπουδές μου, η επιτυχής διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, η ετοιμότητά μου, η επιθυμία προσφοράς μου και οι θέσεις μου για την ευημερία του τόπου μου, αποτελούν ισχυρούς λόγους για τους συμπολίτες μου να μου αναθέσουν την εκπροσώπησή τους στη Βουλή.

Είμαι αποφασισμένη, όπως έκανα πάντα έτσι και τώρα, να αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για την περιοχή και τους ανθρώπους της, ώστε να μεταφέρω ατόφια τη φωνή και τα προβλήματα του Νομού στην κεντρική εξουσία, τη αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας."