Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων επισκέφθηκε σήμερα (3/7) η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά.

Η υποψήφια βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη διοικήτρια και να ενημερωθεί για τις επιδόσεις και τα προβλήματα του Νοσοκομείου ενώ παράλληλα συναντήθηκε με τους εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων, γιατρούς, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.

«Το Καραμανδάνειο είναι το μοναδικό αμιγώς παιδιατρικό νοσοκομείο σε ολόκληρη τη μείζονα περιφέρεια και το μοναδικό, εκτός Αθηνών, που διατηρεί παιδοχειρουργικό τμήμα ανέφερε και σε δηλώσεις της η κ. Γιαννιά και συμπλήρωσε: «Αντιμετωπίζει εν τούτοις σημαντικά προβλήματα και κυρίως κτιριακού χαρακτήρα, αφού ως κτίσμα ανάγεται στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Παράλληλα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα σε επίπεδο εξοπλισμού αλλά και επάρκειας προσωπικού. Τα προβλήματα αυτά, ως ένα βαθμό αντιμετωπίζονται με τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού αλλά αυτό δεν επαρκεί πάντα. Προσωπικά θα είμαι διαθέσιμη για να βοηθήσω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νοσοκομείου».